Breaking

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Άγριος πόλεμος μεταξύ Βαρδινογιάννη – Αλιμόνου – Οι απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Άγριος πόλεμος μεταξύ Βαρδινογιάννη – Αλιμόνου – Οι απίστευτες αποκαλύψεις στο δικαστήριο
Άγρια μάχη με βολές εκατέρωθεν έδωσαν χθες ο Παύλος Βαρδινογιάννης με την πρώην σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του επιχειρηματία σε βάρος της ηθοποιού, με επίκεντρο της διένεξης τα τέσσερα παιδιά τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζίνα Αλιμόνου έδωσαν το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, ζητώντας μάλιστα- μέσω των συνηγόρων του-να καταθέσουν και οι ίδιοι στο δικαστήριο.
Η πλευρά του επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο την διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.
Συγκεκριμένα, η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Έλενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνέχεια να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη εξέταση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι χρήστης ουσιών.

Εθισμός
Την ίδια ώρα, για εθισμό της Τζίνας Αλμόνου τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ έκανε λόγο στην κατάθεση του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί την «σκιά» των μελών της οικογένειας.
Ο μάρτυρας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διάφορους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών, ενώ παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει τη φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, η οικογένεια έχει αλλάξει 230(!) νταντάδες τα τελευταία εννέα χρόνια, με την ηθοποιό να εξυβρίζει αλλά ακόμα και να χειροδικεί σε βάρος των εργαζομένων.
Όπως υποστήριξε ο «φύλακας άγγελος» των παιδιών του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Τζίνα Αλιμόνου λείπει τις περισσότερες ώρες της ημέρας από το σπίτι και συνηθίζει να επιστρέφει ξημερώματα σε κατάσταση μέθης. αναφέρθηκε ακόμη στις απίστευτες σπατάλες της ηθοποιού αλλά και στην υπέρογκη διατροφή(50.000 ευρώ) που καταβάλλει κάθε μήνα ο Παύλος Βαρδινογιάννης στην πρώην σύζυγό του, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει σε πτώχευση την εταιρία του στην Ελλάδα.

Κατά τον μάρτυρα, ο λόγος που η ηθοποιός ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας από την Αμερική όπου ζούσε η οικογένεια (λόγω της εκεί επαγγελματικής δραστηριοποίησης του επιχειρηματία) ήταν για να μπορεί να κάνει τον έκλυτο βίο που συνήθιζε εν τη απουσία του συζύγου της, γυρνώντας από πάρτι σε πάρτι με πρόσωπα του καλλιτεχνικού σιναφιού. Η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Espresso» αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου