Breaking

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Το μπλε φεγγάρι του Μαρτίου φέρνει δραματικές εξελίξεις

 

Πολιτική αστρολόγος προβλέπει: Κοσμοιστορικά πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα, επεισόδιο στο Αιγαίο, διαμελισμό των Σκοπίων και τριγμούς στο ευρώ.

Με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και με… γερά νεύρα μοιάζει αστρολογικά το επόμενο διάστημα, το οποίο κορυφώνεται με τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα στις 31 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις, αλλά γεμάτα από απογοήτευση και στενοχώρια.
Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το (μπλε φεγγάρι) blue moon του Μαρτίου βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ενώ τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου.
«Η Σελήνη θα βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της Γης από τον Ηλιο και το πρόσωπό της θα είναι πλήρως φωτισμένο. Το επόμενο διάστημα μας βάζει σε βαθύ προβληματισμό όσον αφορά τις πιο οικείες σχέσεις και συνεργασίες μας και μας καλεί να αγωνιστούμε δραστικά για την αποκατάσταση της αρμονίας και της ισορροπίας. Σχέσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια θα κλονιστούν, ενώ όσες αντέξουν θα γίνουν πιο δυνατές».
Η πανσέληνος αυτή, όπως εξηγεί η πολιτική αστρολόγος, θα είναι δραματική και αυτό οφείλεται στο τετράγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης Αρης σε σύζευξη με τον Κρόνο, ενώ το φαινόμενο ευθυγραμμίζεται με δύο σταθερά σκοτεινά αστέρα.
«Το ένα είναι η Gienah -αλλιώς γνωστό και ως “κοράκι του Απόλλωνα”- και το άλλο ψυχικό αστέρι η Porrima στην Παρθένο. Οι λέξεις το διάστημα αυτό θα έχουν τεράστια δύναμη και σημασία, γι” αυτό και θα αποκαλυφθεί σωρεία ψεμάτων που έχουν λεχθεί από πολιτικά πρόσωπα τα οποία έως σήμερα εξέφραζαν τη λαϊκή πεποίθηση. Αυτό θα σημάνει και το τέλος -τη χρόνια αυτή- της κοροϊδίας του λαού από ψευδείς προφήτες».
Λίγο διάστημα πριν από την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο η πανσέληνος αυτή βάζει τον θεμέλιο λίθο σε μια πολύ σημαντική και σπουδαία θέση, που θα αφορά κυρίως τα οικονομικά έως το 2026.
«Το σίγουρο είναι πως θα προκύψουν κοσμοϊστορικά πολιτικά γεγονότα, καθώς κόμματα και βουλευτές που θεωρούνταν δεδομένοι θα σβηστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, ενώ ο πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του θα βιώσουν την κατακραυγή.
Απρόβλεπτα γεγονότα αλλάζουν την πολιτική κατάσταση σε Ελλάδα και Βαλκάνια, ενώ θα υπάρξει διαμελισμός των Σκοπίων. Οι προκλήσεις από την Τουρκία δεν θα σταματήσουν εδώ, ενώ ένα επεισόδιο στο Αιγαίο θα προκαλέσει ανησυχία.
Χρονικά διαστήματα τα οποία αστρολογικά κρύβουν τους δικούς τους κινδύνους θεωρούνται οι 1 Απριλίου, 10 Ιουλίου και 7 Οκτωβρίου» εκτιμά η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και σε ολόκληρο τον πλανήτη, με σημαντικά σκαμπανεβάσματα στα χρηματιστήρια Αμερικής, Κίνας και Ελλάδας.
«Η Αμερική θα βιώσει αποκαλύψεις σκανδάλων, ενώ δύσκολες στιγμές έρχονται για την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι. Οι ευρωπαϊκές συμμαχίες αλλάζουν, ενώ η οικονομική αστάθεια προκαλεί τριγμούς στο ευρώ.
Τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία και σε άλλες χώρες, με τη βία και την εγκληματικότητα να προκαλούν ξεσηκωμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ακραία φαινόμενα φέρνει η πανσέληνος αυτή, με πλημμύρες, φωτιές και σεισμούς».
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου