Breaking

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Φυλάκισε στο σπίτι τα ξαδέλφια του

 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Φυλάκισε στο σπίτι τα ξαδέλφια τουΜια ιστορία φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας  στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας όμως μέσα στο σπίτι του ένα «σκοτεινό» μυστικό: Έδενε με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνεΕιδικότερα, ο 58χρονος άνδρας που είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου πριν αρκετούς μήνες είχε δεχθεί επίσκεψη από δύο ξαδέλφια του από τις Σέρρες στο σπίτι του. Ο 58χρονος, όμως, τους κράτησε κυριολεκτικά αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, έχοντας όμως μέσα στο σπίτι του ένα «σκοτεινό» μυστικό: Έδενε με χειροπέδες τα χέρια των «αιχμαλώτων» του, με καλώδια τα πόδια τους και όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε.

Ο άνδρας φέρεται ότι κρατούσε τα δύο ξαδέρφια του, 47 ετών ο άνδρας και 48 η γυναίκα, ομήρους προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Είχε ήδη πάρει 81.000 ευρώ από τα βιβλιάριά τους και τους απειλούσε ότι αν δεν συνέχιζαν να του δίνουν χρήματα, θα έκανε κακό στην αδελφή τους.

Χθες το βράδυ ο δράστης έλειπε από το σπίτι και έτσι ένας εκ των ομήρων βρήκε την ευκαιρία να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τα θύματα κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και αναγνώρισαν από φωτογραφίες την κόρη του δράστηΗ είδηση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία του 47χρονου, ομήρου του ξαδέλφου του, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα θύματα κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και αναγνώρισαν από φωτογραφίες την κόρη του δράστη.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ισχυρίστηκε ότι η κόρη του δεν ειχε συμμετοχή, αλλά δύο αλλοδαπές που είχαν βοηθήσει στην αρπαγή, οι οποίες αφού εισέπραξαν την αμοιβή τους έφυγαν από τη χώρα.

Από την αστυνομία ο δράστης κατηγορείται για αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απλές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου