Breaking

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Νεαρή στη Ρωσία πήδηξε από τον 14ο όροφο. Σώθηκε και μαχαιρώθηκε για να πεθάνει

Σοκαρισμένη η τοπική 

κοινωνία

MIKHAIL TERESHCHENKO VIA GETTY IMAGES
Τεράστια θλίψη προκαλεί η περίπτωση της 17χρονης Diana Bestuzheva, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τον πιο παράδοξο τρόπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η νεαρή αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη πράξη επειδή τη χώρισε ο φίλος της. Η κοπέλα πήδηξε από τον 14ο όροφο κτιρίου στη Ρωσία ενώ κατάφερε να επιζήσει, μόλις όμως σηκώθηκε από το δάπεδο ζωντανή, έβγαλε από τα ρούχα της το χιόνι και επέστρεψε στην είσοδο του συγκροτήματος.


Στη συνέχεια, άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον εαυτό της μέχρι θανάτου. Όταν έφτασαν οι διασώστες ήταν ήδη αργά αφού το κορίτσι είχε ξεψυχήσει.
Η 17χρονη φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών ενώ στη συνέχεια έγραψε στη μητέρα της ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής της.
Να σημειωθεί πως η Bestuzheva σπούδαζε σε μια από τις πιο γνωστές δραματικές σχολές της Μόσχας ενώ όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός.
Η οικογένεια της νεαρής όσο και οι φίλοι της είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου