Breaking

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ Β. ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤ.ΧΙΟ : » ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΜΑ ΖΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ…» ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

stefanakos-xios

Η συνέντευξη αυτή-απόσπασμα της οποίας παρακολουθείτε-έγινε πριν από καιρό, στα γραφεία της εφημερίδας που εργαζόμουν, τότε, στον Περισσό. Ο δολοφονηθείς-το βράδυ της Τετάρτης- πυροβολήθηκε άνανδρα από άγνωστους φονιάδες που κυριολεκτικά τον γάζωσαν σε ένα περίεργο και πολύ ύποπτο συμβόλαιο πληρωμένου θανάτου.
Αυτός που τον πυροβόλησε και του άδειασε την γεμιστήρα από το Καλάσνικοφ, ήθελε αίμα για συγκεκριμένους λόγους, που δεν είναι της ώρα για να αναλύσουμε. Τώρα πια το έγκλημα της αλλοδαπής και εισαγόμενης Μαφίας που συνεργάζεται με την ελληνική, όση έχει απομείνει, περνάει σε άλλα επίπεδα όπως πολυεπίπεδη φαίνεται να ήταν και η εντολή εκτέλεσης.
Ο Στεφανάκος-παρά τα όσα έχουν γραφεί γι αυτον-είχε έναν παράνομο και παραβατικό αξιακό κώδικα: Δεν χτυπούσε ποτέ τους ανίσχυρους και όσους τα έβαζαν με το σύστημα, ακόμα και εαν είχε μαζί τους αγεφύρωτες ιδεολογικές διαφορές.
Για την αστυνομία ήταν ο «βαρώνος» του οργανωμένου και μαφιόζικου εγκλήματος. Και έπρεπε δικονομικά να σαπίσει στη φυλακή. Να πληρώσει για απαγωγές, για λαθρεμπόρια, για πώληση όπλων, για χρηματισμό αστυνομικών, για διαφθορα, για δολοφονίες.
Στο βίντεο ο Στεφανάκος, μιλάει για τον ίδιο τον θάνατο που όταν έρθει θα τον βρει στα φτερά και θα τον σωριάσει καταγής. Όπως λέει «θα φύγω χαμογελαστός με τον θάνατο απέναντι».
Σημαντικά αποσπάσματα όσων μας είχε πει, δημοσιεύονται στο φύλλο της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου της εφημερίδος μας, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου