Breaking

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Προσέξτε αυτούς που σας ενημερώνουν Με σκοπό να τους αγαπήσετε!

 

Τα έχω ξαναπεί στο παρελθόν για σελίδες οι οποίες  στήνονται  και επανδρώνονται από συγκεκριμένους πολλούς  συντάκτες  με μόνο σκοπό να σου δώσουν να διαβάσεις για αρκετό καιρό αυτό που σε εκφράζει και έτσι να σε κάνουν ένα ακόμα θύμα της προπαγάνδας που έχουν σκοπό να σου δώσουν στο μέλλον!

Σήμερα κιόλας ξαναμίλησα για την μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η οποία είναι ικανή να φέρει τη λύση… και αυτοι είναι οι ακηδεμόνευτοι  και ΑΤΑΜΠΕΛΩΤΟΙ  Έλληνες οι οποίοι κατανόησαν σε βάθος το παραμύθι αυτού του κόσμου  και ποιος είναι ο εχθρός που έρχεται καλπάζοντας!
Αυτή η πολιτική δύναμη είναι το μεγαλύτερο έπαθλο αυτή τη στιγμή για τους λύκους που έχουν φορεσει προβιά,  το σύστημα τρέμει τους χαοτικούς Έλληνες,  τους ελεύθερους Έλληνες,  τους σκεπτόμενους Έλληνες  και θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να τους βάλει στο μαντρί!
Όταν λοιπόν βλέπεις ότι γινεται ξαφνικά προσπαθεια να δοθεί το πρόσωπο σαν τον ηγέτη στο ελεύθερο, στην  αγάπη, στην καρδιά και την ψυχή του Έλληνα …τότε αμέσως Καταλαβαίνεις τι παίζεται!
Τα προβλήματα που έχουμε είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που μας δείχνουν και δεν λύνονται με πρόσωπα ούτε με ιδιαίτερες ικανότητες γραμμικές!
Σέλιδιτσες λοιπόν  που το παίζουν τόσο καιρό πατριωτικές και τώρα ξαφνικά Αρχίζουν και κουμπώνουν πάνω σε ένα νέο σχέδιο των επικυρίαρχων… θα πρέπει να σε βάλουν να αρχίζεις να σκέφτεσαι!
Μέχρι χθες γελούσα για συγκεκριμένες σελίδες οι οποίες είχαν την κλασική ρωσική επιβολή και προπαγάνδα… σήμερα έπεσα από την καρέκλα βλέποντας αυτό τον τίτλο!
Ξέρεις Τις περισσότερες φορές το ελεύθερο δεν είναι αναγκαστικά και εύκολο και διασκεδαστικό… τις περισσότερες φορές οι λύσεις σε ένα πρόβλημα  δεν είναι ευχάριστες αλλά μας αναγκάζουν να αλλάξουμε και να ξεβολευτούμε!
Αν λοιπόν έχεις λίγο ωριμότητα να κατανοήσεις πόσο δύσκολο είναι να γονατίσεις έναν ολόκληρο λαό  οπως συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας… τότε θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο τεράστιο από οποιαδήποτε προσωπικότητα η από οποιοδήποτε σχεδιασμο μπορούν να δώσουν αυτοί  που μέχρι χθες δημιούργησαν τα προβλήματα!
Αν θες να λέγεσαι ελεύθερος πρέπει να κοιτάς πίσω από την κουρτίνα Και να αρχίσεις να πράττεις και να κρίνεις με σκληρή δικαιοσύνη αυτούς που προσπαθούν να παρασύρουν το ελεύθερο και το χαοτικό μέσα σε νέο μαντρί!
Καλά Τα φράγκα που έρχονται από το εξωτερικό για την οποιαδήποτε προπαγάνδα η οποία μπορεί να μας κοστίσει ακόμα και το Αιγαίο,  καλό το ξανθό γένος και πολύ καλοί οι ερευνητές  οι οποίοι πρώτοι προμοτάρεισαν και στην τηλεόραση αλλά και στο ίντερνετ αυτή τη φιλοσοφία!
Αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή και εμείς σαν ελεύθεροι Έλληνες σκεπτόμενοι θα πρέπει να διαχωρίσουμε το διασκεδαστικό και το ευχάριστο από το έμπρακτο και τη λύση!
Όμορφα μπορεί να τα λέει κάποια ιστοσελίδα, ακόμα πιο  Όμορφα να τα λέει ένας ερευνητής, ακόμα πιο σπουδαία συναισθήματα να βγάζει ένας άλλος ερευνητής  και όλα να μοιάζουν σαν τις γκόμενες που θέλουν να ακούν όμορφα λόγια για να πέσουν στο κρεβάτι!
Μα Εδώ δεν μιλάμε για ένα κρεβάτι απλά, φτάσαμε πλέον πιστεύω να μιλάμε για μία νέα τεράστια δύναμη η οποία κράτησε με νύχια και με δόντια μέσα στο DNA της την ιστορία της, την ευφυια της, τον Οδυσσέα της  αλλά και τον Αχιλλέα της… τον Κολοκοτρώνη της… και το ελεύθερο του έρωτα και της ανάγκης!
Φροντίστε Λοιπόν εκεί έξω να έρθει επιτέλους η στιγμή όπου όλοι αυτοί οι ηθοποιοί που πληρώνονται για να υποδύονται το ρόλο τους να γίνουν αγαπητοί σε σας από δω και πέρα κάθε τους πράξη να πληρώνεται Όπως τους αρμόζει….  έχουν αλλάξει οι εποχές και πλέον δεν χρειάζεται να δεθούμε στο κατάρτι και να κλείσουμε τα αυτιά μας…. είναι αλλιώς πια η πληροφορία…. και οι σειρήνες Δεν μοιάζουν τόσο όμορφες!
Στα κρυφά σχολιά δεν χρειάζεται πια  να κάνεις μυστικό περίπατο μέσα στο σκοτεινό της πόλης τραγουδώντας το ποιηματάκι για το φεγγάρι… το που θα πάρεις την πληροφορία πια είναι πολύ πιο εύκολο και κανείς επί της ουσίας Αν το θες δεν μπορεί να σου επιβάλλει να μην το κάνεις…. μόνο εάν σε έχουν κοροϊδέψει… Μόνο αν κάποιος σε έπεισε για το πρόσωπό του λάθος…. αν σε εξαπάτησε!
Πρόσεχε λοιπόν…  μην αφήνεις τις ευκαιρίες που δημιούργησε το ελεύθερο του μυαλού σου να τις οδηγήσουν επιτήδειοι σε προσωπολατρεία  η σε ηγεμονία  χωρίς την άδειά σου!
Ο λόγος που είσαι η μοναδική πολιτική δύναμη αυτή τη στιγμή που έχει τη δυνατότητα να φέρει τη λύση είναι γιατί παραμένεις ελεύθερος χαοτικός χωρίς δομή και ταμπέλα…  πρόσεχε μην το χάσεις αυτό…. πρόσεχε μην στο στερήσουν αυτό αυτοί που μέχρι εχθές νομιζες ότι ήταν μαζί σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου