Breaking

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

5 στάσεις που οι γυναίκες σιχαίνονται (αλλά δε θα στο πουν ποτέ)!

85a78644e5a45614c3dcbbf3e5087aa5-n72

Πέντε πράγματα που μπορούν να τις εξοργίσουν
Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών για κάποιο περίεργο και σκοτεινό λόγο, και όταν φυσικά έρχεται το θέμα του σεξ στο προσκήνιο, βάζουν πάνω απ’ όλα τη δική τους ευχαρίστηση, κι άμα λάχει και ευχαριστηθεί κι εκείνη, όλα καλά, κάτι που φυσικά εμάς ως γυναίκες μπορεί και να μας εξοργίσει.  Για παράδειγμα:
Γιατί χρυσό μου παιδί επιμένεις να κάνεις αυτή τη στάση όταν βλέπεις ότι η άλλη η δόλια όχι μόνο δε βολεύεται αλλά βασανίζεται κιόλας; Και επειδή το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να οδηγήσει στην αγανάκτηση, με αβέβαια αποτελέσματα για σένα, και επειδή αγαπάμε τις φίλες μας και γενικά τις γυναίκες εκεί έξω, λέμε να σου παρουσιάσουμε, κάποιες στάσεις, τις οποίες εσύ μπορεί να λατρεύεις, αλλά η καλή σου δεν έχει την ίδια άποψη. ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ. Και χαζομάρα θα συμπληρώσουμε εμείς, αλλά τελοσπάντων.
1.    Στα τέσσερα: Δεν ξέρουμε η δικιά σου τι άποψη έχει, σε περίπτωση φυσικά που έχεις γκόμενα, αλλά εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία… πονάει με τη συγκεκριμένη στάση. Πριν τα ρίξεις στην παρτενέρ σου κατηγορώντας τη ότι είναι ξενέρωτη, ε όχι, βεβαιώσου ότι κάνεις τα πάντα σωστά. Και επειδή δεν ξέρουμε αν πιάνεις αυτό που υπονοούμε, πριν κάνεις την επίθεσή σου κάνε κάτι για να υπάρξει η απαραίτητη υγρασία προηγουμένως γιατί διαφορετικά, ξέχνα τα doggy style και τα ακροβατικά.
2.    Aπό πάνω: Νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες την απολαμβάνουν και τη χαίρονται; Λυπούμαστε που θα σε ενημερώσουμε, αλλά αυτές που τρελαίνονται για τη στάση αυτή, είναι οι πορνοστάρς και οι γυναίκες με ύψος 1,75 και πάνω. Ο πρώτος λόγος είναι ανατομικός διότι αν εσύ είσαι μεγαλόσωμος και εκείνη πιο μικροκαμωμένη, θα πρέπει να το κάνει το σπαγγάτο της για να ανοίξει τα ποδαράκια της-θα τη βολεύει μόνο σε περίπτωση που είναι πρωταθλήτρια στις ασκήσεις εδάφους-. Ο δεύτερος λόγος είναι η ανασφάλεια: Πώς φαίνεται η κοιλιά, το στήθος, το κούνημα και όλα τα γνωστά που σκέφτεται κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη.  Και για να στο κάνουμε ακόμα χειρότερο: Αν μία γυναίκα σιχαίνεται το από πάνω, θέλει πολλή δουλίτσα από σένα για να την πείσεις να το αγαπήσει.
3.    Ανάποδο cowgirl : Eιλικρινά μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι σας έχει πιάσει όλους με τη στάση αυτή; Αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή τρέμεις μήπως σου σπάσει τίποτα, γιατί προσπαθείς να την πείσεις να την αγαπήσει; Άσε που ούτε εκείνη το ευχαριστιέται γιατί δε διεγείρονται τα σωστά σημεία. Και τελοσπάντων αντιλαμβάνεσαι πόσο βασανιστικό και μη ευχάριστο είναι για εκείνη να προσπαθεί να στηριχθεί και παράλληλα να είναι σέξι και… γεμάτη χάρη; Είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζεις. Σε τέτοιο σημείο που κάνει το doggy style φαίνεται παιχνιδάκι.
4.    Η… 69: Μπορεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις, στα λόγια πάντα, αλλά βρε αγόρι μου, δε βολεύει όπως και να το κάνουμε. Οι περισσότερες φυσικά, υποστηρίζουν ότι τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν και παράλληλα σε αυτό που τους… κάνουν! Δηλαδή με λίγα λόγια να θέλεις να φωνάξεις και να μην μπορείς! Ε δεν είναι πρόβλημα;
5.    Οτιδήποτε στα όρθια: Ναι εντάξει έχεις δει πολλές ταινιούλες που ο πρωταγωνιστής πιάνει τη γκόμενα και τη στήνει τον τοίχο-στον αέρα φυσικά-αλλά εκτός του ότι μπορεί όλο αυτό να γίνεται με διαλείμματα, δεν ξέρεις τι μπορεί να υπάρχει σα στήριγμα για να τους βοηθάει. Ε εσένα, ακόμα και 40 κιλά να είναι η άλλη, δε σε βοηθάει τίποτα, που σημαίνει ότι εσύ καταλήγεις με λουμπάγκο και εκείνη με μώλωπες και καρούμπαλα. Α και νεύρα! Οπότε άστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου