Breaking

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! «ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ . ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ; ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ;

19-ΚΙΝΝΑ

Ένα νέο στοιχείο για την υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης από την Μυτιλήνη, που κρατείται στις φυλακές στο Χονγκ Κονγκ μετά τη σύλληψή της με κοκαΐνη, αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στο Star.

Όπως είπε ο δικηγόρος, αμέσως μετά τη σύλληψη του μοντέλου, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της στο Facebook και διέγραψαν παλιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους η 19χρονη.
Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσαν το σακίδιο με την κοκαΐνη.
«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου. «Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών», υποστήριξε ο συνήγορός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου