Breaking

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ

“Κατάληψη” της Αθήνας και της Θράκης από τον Ερντογάν…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φθάνει σήμερα στην Αθήνα για την επίσημη επίσκεψή του! Πριν από αυτόν αφίχθηκε μια κουστωδία 200 ατόμων – πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών της γείτονας χώρας που θα προετοίμαζαν τον ασφαλή ερχομό του Ερντογάν, αλλά και την ασφαλή διαμονή του το διήμερο της επίσκεψής του στην Ελλάδα!

Όμως εκτός της κουστωδίας – πρακτόρων που ήδη αφίχθηκε προχθές, θα συνοδεύουν τον Τούρκο Πρόεδρο και άλλα πρόσωπα, ειδικοί κομάντος της προσωπικής του φρουράς, αλλά και σωματοφύλακές του! Δηλαδή, ένας μικρός στρατός επί δυο μέρες θα αποβιβάζεται στην Πατρίδα, έχοντας ως κάλυψη την όποια πιθανή απόπειρα δολοφονικής ενέργειας κατά του Τούρκου Προέδρου!

Στοχευμένη χρονικά ενέργεια η σύλληψη των Τούρκων τρομοκρατών

Σε πλείστα άρθρα μου κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί πως, Τούρκοι επιχειρηματίες κατ΄ εντολή του Ερντογάν αγοράζουν διαμερίσματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας! Έχω αναφερθεί πολλάκις πως, εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Ελλάδα, ο τουρκικός παράγοντας διεισδύει όλο και περισσότερο στην Ελλάδα! Είχα καταγγείλει πως, Τούρκοι και Αλβανοί είχαν προωθήσει στην Ελλάδα βαρύ οπλισμό! Αυτές οι καταγγελίες μου επιβεβαιώθηκαν πολλές φορές, μετά από εφόδους του Στρατού μας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μας στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου κατάσχεσαν τσάντες με πολύ βαρύ οπλισμό!
Όμως, είναι άλλο αυτό και άλλο είναι να εξαρθρώνεται δίκτυο τουρκικής οργάνωσης με τη σύλληψη 9 ανδρών, που στην κατοχή τους είχαν βαρύτατο οπλισμό και πυρομαχικά, σε σπίτια της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου! Περιοχές που είχα αναφέρει σ΄ άρθρα μου!
Ωστόσο, ενώ οι καταγγελίες μου – που πήγαζαν από αξιόπιστη και πολλά γνωρίζουσα πηγή μου – γίνονται επί μήνες, εν τούτοις η σύλληψη των Τούρκων τρομοκρατών έγινε στις 27 Νοεμβρίου 2017, λίγες ημέρες πριν από τον ερχομό του Ερντογάν στην Ελλάδα!
Έτσι, η πηγή μου, μου επισήμανε ότι, αυτή η εξάρθρωση της ομάδας των Τούρκων, που για έναν εξ αυτών υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης, αποτελεί μια στοχευμένη χρονικά κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να δημιουργηθεί ισχυρό άλλοθι στον Ερντογάν για να αλώσει την Αθήνα και ακολούθως τη Θράκη μας με την κουστωδία του! Οι οποίοι στα καθήκοντά τους δεν έχουν μόνο η ασφάλεια του Τούρκου Προέδρου…

Άβατο η Αθήνα για τους κατοίκους της…

Πέραν όμως της κουστωδίας ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου, η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση της Ελλάδος φρόντισε να μετατρέψει την Αθήνα για ένα τριήμερο σε απόρθητο φρούριο, ταράζοντας την ήδη διαταραγμένη ζωή των κατοίκων της Πρωτεύουσας! Από το αεροδρόμιο μέχρι το Σύνταγμα η περιοχή αστυνομοκρατείται! Κατά το μήκος της διαδρομής θα είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές , που θα είναι έτοιμοι να επέμβουν για όποια ανεπιθύμητη ενέργεια κι αν εντοπίσουν! Ο Ερντογάν θα βρίσκεται σε μια λιμουζίνα, από τις πολλές όμοιες, που θα “παρελάσουν” στη διαδρομή, προκειμένου να μη γνωρίζει κανείς σε ποια από αυτές βρίσκεται ο Τούρκος Σουλτάνος!
Το Σύνταγμα, είναι άβατο για τους κατοίκους των Αθηνών, αφού σε ξενοδοχείο της Πλατείας θα μείνει ο Ερντογάν! Τα κινητά δεν θα πιάνουν γιατί θα απενεργοποιούνται με την υψηλή τεχνολογία “jammer” που μπλοκάρει το σήμα! Υπολογίζεται ότι στην στρατηγική ασφάλειας του Ερντογάν θα συμμετέχουν τουλάχιστον 3 χιλιάδες αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων!

Ο Τούρκος δεν θα πάψει ποτέ να προκαλεί…

Οι μετακινήσεις του Τούρκου Προέδρου θα είναι μετρημένες, αλλά η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των Αθηνών ανησυχεί μήπως και ο Ερντογάν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, τα οποία συμφωνήθηκαν ενώπιον τρίτων! Στην αντίθετη περίπτωση – ειδικότερα την Παρασκευή που ο Ερντογάν θα βρεθεί στη Θράκη – η ελληνική κυβέρνηση θα έλθει σε πολύ δύσκολη θέση, διαχείρισης της κατάστασης που θα έχει ξεφύγει!
Απλά εμείς να θυμίσουμε πως, ο προπομπός της επισκέψεως Ερντογάν στη Θράκη, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου που επισκέφτηκε την Κομοτηνή στις αρχές του Νοεμβρίου, δεν σεβάστηκε το “πρωτόκολλο” συμφωνίας και ήταν προκλητικότατος, αποκαλώντας την μουσουλμανική μειονότητα της Κομοτηνής ως τουρκική και λέγοντας στη μειονότητα ότι δεν πρέπει να φοβούνται τίποτε, αφού γι΄ αυτούς νοιάζεται η “Μητέρα Τουρκία”!
Γιατί λοιπόν να σεβαστεί ο Ερντογάν το “πρωτόκολλο” συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση;

Συναποφασίζουν τη εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο…

Όμως η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη είναι ένα αθώο ταξίδι του “καλού” μας γείτονα;
Όχι βέβαια! Εκτελούν, Τσίπρας και Ερντογάν προειλημμένες αποφάσεις!
Δείτε τι έγραφα μεταξύ άλλων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, στο άρθρο μου “Διχοτόμησαν το Αιγαίο”:
«Το ταξίδι λοιπόν του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, αλλά και ο ερχομός στην Ελλάδα του Τούρκου Σουλτάνου σηματοδοτεί – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου με την Τουρκία! Με την ίδρυση Ελληνο-Τουρκικής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχει και η Αμερικανική πλευρά, η οποία θα αναλάβει τις εξορύξεις με ανάλογα ποσοστά!
Αυτή η συνεκμετάλλευση θα είναι διάρκειας 50 χρόνων!
Στην περίπτωση αυτή θα κηρυχτεί ΑΟΖ στην οποία θα συμμετέχει η Τουρκία! Συν τω χρόνω θα περάσουν στην Ελληνο-Τουρκική συγκυριαρχία του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, σε ότι αφορά αρχικά τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!
Εδώ επαληθεύεται η προεκλογική δήλωση του Τσίπρα πως, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος!
Άλλωστε, γι΄ αυτό γίνεται ο αθρόος εποικισμός από λαθρομετανάστες αυτών των νησιών μας! Οι οποίοι είναι στρατευμένοι έποικοι του Ερντογάν για τη δημιουργία Τουρκο-μουσουλμανικού θύλακα (βλέπε Κύπρο με τη Συνθήκη της Ζυρίχης το 1959 και την κατάληξή της το 1974)»!

Οι κυβερνήσεις μας επί μια εικοσαετία γνώριζαν τα περί συγκυριαρχίας του Αιγαίου…

«Και εάν τα παραπάνω σας φαίνονται φαντασιόπληκτα, θα σας ενημερώσουμε πως, κάπου στο 2000 (έχουμε την ακριβή ημερομηνία) οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας είχαν συντάξει μετά από πολύχρονες επαφές και αναζητήσεις Άκρως Απόρρητο Δελτίο Πληροφοριών και στο οποίο αναφέρεται ότι: “…θα δημιουργηθεί σε βάθος χρόνων εταιρεία που θα αναλάβει τις εξορύξεις των κοιτασμάτων του Αιγαίου με ποσοστό 50-55% και το υπόλοιπο θα διαμοιράζεται μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, χωρίς να θιγεί αρχικά η υφαλοκρηπίδα των νήσων του Αιγαίου“!
Το έγγραφο αυτό το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας, αποτελείτο από 6 σημεία! Στο έκτο σημείο αναφέρεται επακριβώς: “Το όλο σχέδιο θα το αναφέρουν ως συμφέρουσα λύση για την Ελλάδα, ενώ μακροπρόθεσμα και σταδιακά προβλέπεται συγκυριαρχία με επιδιαιτητές τους Αμερικανούς, μέσω ΝΑΤΟ και τέλος διχοτόμηση του Αιγαίου, βάσει της γραμμής των ίσων αποστάσεων”!
Να σημειωθεί πως στο απόρρητο αυτό έγγραφο, αναφέρεται πως στον Όμιλο εταιρειών που θα κάνουν τις εξορύξεις, τον πρώτο ρόλο θα έχει μεγάλη πετρελαϊκή αμερικανική εταιρεία (πολύ γνωστή) και ελληνικός πασίγνωστος επιχειρηματικός Όμιλος (μας δημιούργησε μεγάλη έκπληξη) με υψηλή διασύνδεση με τον Αμερικανικό παράγοντα!
Έτσι, διαπιστώνουμε πως οι Μυστικές Υπηρεσίες μας κάνουν άριστα τη δουλειά τους, αντίθετα από τους δοσίλογους και απάτριδες πολιτικούς μας!
Αλλά και τους Αξιωματικούς του ελληνικού Στρατεύματος που έχουν λουφάξει στις σπηλιές τους, ενώ η Πατρίδα χάνεται»!

Για του λόγου τo αληθές…

Αυτό το άρθρο στην Ελεύθερη Ώρα, έξυσε πολλές πληγές και τα τηλέφωνα και τα e-mail που πήραμε ήταν πάρα πολλά. Υπό αυτήν την πίεση των αναγνωστών μας, δημοσιεύουμε σήμερα και το “πληροφοριακό” της 17ης Μαίου 2000, για του λόγου τω αληθές!!

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου