Breaking

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ: Γερμανικά λουκάνικα με ηπατίτιδα Ε! Χιλιάδες καταναλωτές ενδέχεται να μολύνθηκαν-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΤΕ Η ΤΡΩΤΕ

Πρωτοφανές διατροφικό σκάνδαλο που προσλαμβάνει διαστάσεις μάστιγας έχει κυριολεκτικά παγώσει την Ευρώπη. Οι ειδικοί μάλιστα μιλούν για την πιθανότητα να έχουν ήδη μολυνθεί 300 χιλιάδες πολίτες από την άκρως επικίνδυνη ηπατίτιδα Ε που οδηγεί ακόμα και στο θάνατο!

Φορέας του Ιού ήταν γερμανικά κυρίως αλλά και ολλανδικά λουκάνικα τα οποία πωλούνταν στην μεγάλη αλυσίδαTESCO. Οι αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πραγματικά σημάνει συναγερμό για να δουν που έχουν πουληθεί τα λουκάνικα αυτά, εάν υπάρχουν κι άλλα σε άλλες αλυσίδες αλλά κυρίως να προειδοποιήσουμε τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν γερμανικά και ολλανδικά λουκάνικα, όπως επίσης και τα καταστήματα εστίασης να μην τα διαθέτουν!
Να σημειωθεί ότι ενώ το σκάνδαλο ήταν γνωστό από τον Αύγουστο, μόλις χθες βγήκαν επίσημες ανακοινώσεις, ενώ τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας δεν ανέφεραν καν το όνομα της αλυσίδας! Γεγονός φυσικά που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο χιλιάδες καταναλωτές αφού δεν γνώριζαν τι έπρεπε να αποφύγουν.
gataros.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου