Breaking

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Απόψε στις 6 ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας !

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιμελητηρίου Κορινθίας !

Στις 6 σήμερα το βράδυ ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος, έχει συγκαλέσει το νεοεκλεγές διοικητικό συμβούλιο για να εκλέξει τον νέο πρόεδρο για τα επόμενα 4 χρόνια.
Θυμίζουμε την σύνθεση του συμβουλίου και τον αριθμό των εδρών κάθε παράταξης.
Τάκης Λουζιώτης: 5 έδρες
Σωτήρης Μουρίκης: 5 έδρες
Παναγιώτης Πιτσάκης 4 έδρες
Σωτήρης Σπηλιωτακάρας: 4 έδρες
Δημήτρης Ραψωματιώτης: 3 έδρες
Πρόεδρος θα εκλεγεί όποιος συγκεντρώσει στην πρώτη ψηφοφορία 11 ψήφους.
Αν δεν συγκεντρώσει κανέας οι δύοπ πρώτοι σε ψήφους θα πάνε σε δεύτερη ψηφορία όπου και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.
Οπως είναι οι έδρες για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος είναι απαραίτητο να υπάρξει σύγκλιση 3 παρατάξεων για να βγεί ο αριθμός 11.
Στην δεύτερη ψηφοφορία αν απέχει κάποια παράταξη ή κάποιο απο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος μπορεί να εκλεγεί και με λιγότερες ψήφους.

Οι μέρες που μεσολάβησαν απο τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου, έδωσαν τα περιθώρια για διεργασίες ανάμεσα στις παρατάξεις, οι οποίες σύμφωνα με όσα διαρρέουν δεν έχουν ακόμα καρποφορήσει,τουλάχιστον επίσημα.
Υπάρχουν όμως κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί απόψε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος απο την πρώτη ψηφοφορία και να μην χρειαστούν επαναλήψεις.
Το επιχείρημα, που λέει απλή αναλογική...σημαίνει κοινή λογική και ο πρώτος ιεραρχικά γίνεται πρόεδρος είναι άστοχο και δεν έχει καμία εφαρμογή στην απλή αναλογική.
Πρόεδρος θα γίνει όποιος πείσει άλλες δύο παρατάξεις εκτός απο την δική του ότι θα φέρει την ανανέωση στο Επιμελητήριο, όπως ήταν και η εντολή 2.000 επιχειρηματιών και επαγγελματιών που ψήφισαν.
Λίγο πριν ή λίγο μετά τις 7 το βράδυ θα ξέρουμε σε κάθε περίπτωση το όνομα του νέου επικεφαλής του κτιρίου της οδού Ερμού.
Το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι αλήθεια έχει ανάγκη απο ένα ισχυρό σοκ για να παίξει τον ουσιαστικό του ρόλο στο Κορινθιακό επιχειρείν...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου