Breaking

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αναστάτωση στη Μίλαν μετά από δημοσίευμα των «The New York Times»

 Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Αναστάτωση στη Μίλαν μετά από δημοσίευμα των «The New York Times»Αναστάτωση στην Μίλαν, αλλά και γενικότερα στον χώρο του ποδοσφαίρου, προκαλεί δημοσίευμα των «The New York Times», όπου αναφέρεται πως ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Κινέζος Γιονχονγκ Λι, ο οποίος αγόρασε τον σύλλογο για περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ το 2016, ίσως δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι! 

Αυτό σημειώνει το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, μετά από αποστολή στην Κίνα και την ανακάλυψη ότι δεν έχει τόσο πολλά χρήματα όπως λέει ο ίδιος, η μεταλλευτική εταιρεία που ισχυρίζεται πως έχει δεν είναι στο όνομά του, ούτε επιπλέον είναι ένας διάσημος επιχειρηματίας στη χώρα του. 

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν φαίνεται πως αντιμετώπισε επίσης νομικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ το 2013 του επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 ευρώ, επειδή δεν είχε δηλώσει επιχειρηματική ακίνητη περιουσία αξίας 43 εκατ. ευρώ. Εννέα χρόνια νωρίτερα, η οικογενειακή επιχείρηση του Λι, προχώρησε σε συνεργασία, φτάνοντας σε εξαπάτηση 57 εκατ. ευρώ. Για την απάτη αυτή, ο πατέρας και ο αδελφός του επιχειρηματία φυλακίστηκαν, αλλά κατάφεραν να αποφυλακιστούν στη συνέχεια. 

Όλες αυτές οι πληροφορίες συνοδεύονται από την εφημερίδα με μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία από την Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου