Breaking

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αγνώριστος ο Christian Bale για τις ανάγκες του νέου του ρόλου!

 18 Νοεμβρίου 2017

Αγνώριστος ο Christian Bale για τις ανάγκες του νέου του ρόλου!
Ο ηθοποιός, Christian Bale μεταμορφώθηκε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες κινηματογραφικού ρόλου κι έγινε σχεδόν αγνώριστος, καθώς πήρε αρκετά κιλά και ξύρισε τα μαλλιά του για να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Dick Cheney στην ταινία «Backseat».


Ο ηθοποιός,ο οποίος, τακτικά υποβάλλεται σε δραματικές αυξομειώσεις βάρους για χάρη των ρόλων που επιλέγει, εμφανίστηκε με το κεφάλι του τελείως ξυρισμένο και ακόμη περισσότερα κιλά. 




εμφανίστηκε με το κεφάλι του τελείως ξυρισμένο και ακόμη περισσότερα κιλά. Πηγή: www.lifo.gεμφανίστηκε με το κεφάλι του τελείως ξυρισμένο και ακόμη περισσότερα κιλά. 
εμφανίστηκε με το κεφάλι του τελείως ξυρισμένο και ακόμη περισσότερα κιλά. Πηγή: www.lifo.gr

εμφανίστηκε με το κεφάλι του τελείως ξυρισμένο και ακόμη περισσότερα κιλά. Πηγή: www.lifo.gr
Για να αποκτήσει τον κατάλληλο σωματότυπο και να πάρει βάρος, όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο Variety «έτρωγε πολλές πίτες».

Ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια έχασε σχεδόν 30 κιλά για το The Machinistκαι στη συνέχεια απέκτησε αμέσως όγκο για να υποδυθεί τον Batman στο «Batman Begins».

The Machinist



Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Christian Bale είχε πει ότι κανένας σκηνοθέτης δεν του επέβαλε να αλλάξει την εμφάνισή του αλλά το θεωρεί μέρος των υποχρεώσεων του για τις ανάγκες ενός σημαντικού ρολού.
Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία του Dick Cheney του ισχυρότερου αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ και το πώς οι πολιτικές του άλλαξαν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου