Breaking

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Σε κίνδυνο αύριο οι πρωτοπόροι της Α' κατηγορίας


 Ο τίτλος του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι υπόθεση των  δύο πρωτοπόρων , με το απόλυτο των βαθμών ( 8Χ8), ομάδων της Κορίνθου 2006 και του ΠΑΣ Κόρινθος και πιθανότατα να κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (10η  και 25η αγωνιστική). Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως πρέπει να αποκλείσουμε τα στραβοπατήματα, μάλιστα από την αυριανή 9η αγωνιστική.
Και οι δύο , αύριο,  Σάββατο (18/11/2017 – 15:00) αγωνίζονται εκτός έδρας. 

Η Κόρινθος 2006 , αντιμετωπίζει  στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΈΦΑΣ» , στα Ίσθμια , τον τοπικό Ισθμιακό, που θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα του, από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.  Οι «πράσινοι» του Νίκου Κολιμάδη , μάχονται απέναντι στο ΠΑΣ Κόρινθος και φιλοδοξούν, για νικηφόρο αποτέσμα.

Ωστόσο  της 9ης αγωνιστικής δεσπόζει  το γειτονικό ντέρμπι στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ», στο Δερβένι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πανκαμαριακό. Ο Αστέρας , αναζητώντας την χαμένη «προσωπικότητά του»  θέλει  επιστροφή στις νίκες , καθώς κινείται σε χαμηλή βαθμολογική τροχιά, απέναντι  στον δυναμικό συνδημότη του. 
Την ίδια ώρα στο ΔΑΚ Κορίνθου, ο Άγιος Γεώργιος αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.  Στον Ασσο ο τοπικός Ολυμπιακός , που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μάχεται με τον Παννεμεατικό,  ενώ στο Πετρί η τοπική Θύελλα  υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου.  
 Στο Βέλο η τοπική Ελλάς, φιλοδοξεί να σημειώσει την δεύτερη νίκη της  στο πρωτάθλημα απέναντι στην ουραγό ομάδα του Πανσολυγειακού, ενώ τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας ανάμεσα στον Τενεάτη Αθικίων και την Δάφνη Εξαμιλίων.


9η Αγωνιστική 

Ελλάς Βέλου - Πανσολυγειακός 
Αστέρας Δερβενίου - Πανκαμαριακός 
Τενεάτης Αθικίων - Δάφνη Εξαμιλίων 
Θύελλα Πετρίου - Ηρακλής Λεχαίου 
Ισθμιακός - Α.Σ. Κόρινθος 2006 
Αγ. Γεώργιος - ΑΟ Σπαθοβουνίου 
Ολυμπιακός Άσσου - Παννεμεατικός 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - ΠΑΣ Κόρινθος
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου