Breaking

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου η Επιβατινού

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου η Επιβατινού

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία σε αρκετούς δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, οι κάλπες έκλεισαν και μετά την καταμέτρηση ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα. Οι εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά συνεχίζονται και τη Δευτέρα, ενώ έκλεισαν οι κάλπες στους υπόλοιπους συλλόγους.

* Στον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, επί 308 εγγεγραμμένων ψήφισαν 248 (ποσοστό συμμετοχής 80,52%) και πρόεδρος εξελέγη η  κ.  Παναγιώτα ( Πένυ) Επιβατινού (φωτο) με 195 ψήφους (9 άκυρα και 44 λευκά), ενώ δεν υπήρξε δεύτερος υποψήφιος.
Η κ. Επιβατινού είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος σε ένα επιστημονικό σύλλογο που απο την ίδρυση του πάντα είχε άνδρα πρόεδρο και απο τον οποίο έχουν περάσει ιερά τέρατα της νομικής και της δικηγορίας στην Κορινθία.
 Η κ. Επιβατινού, που αναλαμβάνει τα ηνία του Δικηγορικού Συλλόγου για μία 4ετία (1 - 1 - 2018 έως 31 - 12 - 2021), είναι μία πολύ ξεχωριστή και σπουδαία προσωπικότητα, που εκτιμά το σύνολο του νομικού κόσμου της Κορινθίας, για το ήθος, την συναδελφική συμπεριφορά της αλλά και την επιστημονική της επάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου