Breaking

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Μία ακόμα διεθνής διάκριση για την ΦΥΡΚΟ...!

 17 Oct 2017 

Μία ακόμα διεθνής διάκριση για την ΦΥΡΚΟ...!
Η εταιρία ΦΥΡΚΟ ξεκίνησε πριν 40 χρόνια, μια πορεία ανόδου και προόδου, με σταθερό γνώμονα και θέση ζωής τη συνέπεια, την εντιμότητα, την ποιότητα και τον σεβασμό προς τους πελάτες της, προς τους καταναλωτές ζωοκομικών προϊόντων και προς την Δημόσια Υγεία.
Ανταμειφτήκαμε με την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη της αγοράς.

Επειδή δεν εφησυχάζουμε ποτέ, μόλις ολοκληρώσαμε επένδυση εγκατάστασης καινοτόμων και μοναδικών, τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο, εφαρμογών και αυτοματισμών στην παραγωγική μας διαδικασία.

Πετύχαμε έτσι, να διαθέτουμε το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, το οποίο Πιστοποιήθηκε από την Διεθνούς Κύρους Οίκου του Λονδίνου LLOYD'S σύμφωνα με τα Παγκόσμια Πρότυπα
BS EN ISO 22000:2005 με αριθμό έγκρισης ISO 22000 - 00010975 και μας χορηγήθηκε το δικαίωμα χρήσης του σήματος
Η εταιρία διαθέτει στο δυναμικό της εγκαταστάσεις σε στρατηγικά επιλεγμένες περιοχές στην Ελλάδα.
Το κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής (10.000τμ) βρίσκεται 80 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου με σκοπό την διανομή των προϊόντων στη Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου.
Είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας και παραγωγής ζωοτροφών ενώ το λιμάνι της Κορίνθου λειτουργεί ως βασική πηγή εκφόρτωσης των εισαγόμενων πρώτων υλών της εταιρίας.
 Στην Αθήνα είναι το πρόσφατα κατασκευασμένο κέντρο διανομής (2.000τμ) της εταιρίας για την Βόρεια Ελλάδα αλλά και τα νησιά του Αιγαίου, έτσι η διανομή αλλά και η εξυπηρέτηση να πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα στους υπόλοιπους Νομούς της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου.
DSC 2367
Rate this item

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου