Breaking

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Σιστίν: γνωρίστε την καλλονή κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε! (ΦΩΤΟ)

sistinestallone1

Πρόσφατα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρευρέθηκε σε event περιοδικού με σύσσωμη την οικογένεια.«Σε μια εκδήλωση, χτες το βράδυ, μαζί με τις υπέροχες κόρες μου», έγραψε ο 71χρονος ηθοποιός, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram και τον δείχνει περιστοιχισμένο από τις κόρες του. «Πάντα μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους».

sistinestallone4
Η Σιστίν Ρόουζ Σταλόνε, έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας το 2015. Δύο χρόνια μετά, η 19χρονη έχει μετατραπεί σε ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο μοντέλο που γοητεύει τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε της βήμα.
Με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ανεβάζει στα ύψη τη θερμοκρασία και τις αναλογίες της να μαγνητίζουν κάθε follower της που χαζεύει τη σελίδα της, η καλλονή προκαλεί με το σεξαπίλ της, παρά το γεγονός ότι δηλώνει κοριτσάκι του μπαμπά.
sistinestallone2sistinestallone3sistinestallone5sistinestallone7sistinestallone8sistinestallone9sistinestallone6sistinestallone10sistinestallone1
Ο Σταλόνε έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Με την πρώτη του σύζυγο Σάσα Τζακ, είχε δύο παιδιά, τον Σέιτζ (πέθανε σε ηλικία 36 το 2012) και τον Σερκέο, 38 ετών.
Ο γάμος του με τη Μπριγκίτε Νίλσεν διήρκησε μόλις δύο χρόνια. Έτσι από το 1997 είναι παντρεμένος με την Τζένιφερ Φλάβιν με την οποία απέκτησε τις τρεις του κόρες.
πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου