Breaking

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

«Στα δύσκολα» από την αρχή ο Παμβοχαικός

22 Sep 2017  

«Στα δύσκολα» από την αρχή ο Παμβοχαικός
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2017-2018.
 «Στα δύσκολα» από την αρχή ο Παμβοχαικός
Πραγματοποιήθηκε χθες στις 5:00 το απόγευμα στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017 - 2018. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η χορηγική συνεργασία της Λίγκας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. που θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά το μεγάλο  χορηγό του πρωταθλήματος.
Σε αισιόδοξο κλίμα για το άθλημα ανακοινώθηκε η κλήρωση και από τη δημόσια τηλεόραση. Δυναμικό παρόν στην εκδήλωση έδωσαν φορείς του πρωταθλήματος καθώς και μεγάλες προσωπικότητες του βόλεϊ. Όλοι αναφέρθηκαν στη συμβολή του ΟΠΑΠ, σε μία περίοδο που η κατάσταση του βόλεϊ στην Ελλάδα είναι ασταθής.
Το παρόν της έδωσε φυσικά και η ομάδα του Παμβοχαϊκού δηλώνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του πρωταθλήματος. Την ομάδα εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ιωάννης Σταμπεδάκης και ο αντιπρόεδρος Κ. Γκουμότσιος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές του Παμβοχαικού, Ανέστης Δαλακούρας και Άγγελος Γεωργίου, καθώς και ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε τα εξής: «Είναι αρκετά δύσκολο το πρόγραμμα , ειδικά την 1η και την 3η αγωνιστική. Η 1η αγωνιστική είναι στο γήπεδό μας με τον Ολυμπιακό που έχει φέτος πολύ καλή ομάδα. Είναι μια δύσκολη αρχή αλλά είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε. Πέρσι η ομάδα βγήκε 4η  και φέτος στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να βελτιώσουμε την απόδοση των παικτών, ώστε να μπορέσουμε, κατ΄ αρχήν να μπούμε στην 8άδα. Νομίζω ότι αυτός είναι ο βασικός στόχος και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο μπορούμε θα το κάνουμε. Η περσινή χρονιά ήταν αρκετά καλή για μας και η μεγάλη επιτυχία θεωρώ ότι είναι πως, ο Παμβοχαικός, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, πήραν πρώτοι την άδεια για τη Volley League 2017-2018, αφού δεν είχαν καμία οικονομική εκκρεμότητα».
Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωποι της Rapmedia από την Κορινθία, η οποία είναι ο βασικός χορηγός επικοινωνίας του Παμβοχαϊκού και την οποία ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και τη συνεισφορά της στον αγώνα και στην πορεία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Τέτοιες χορηγίες μας δίνουν κουράγιο για τη δύσκολη σεζόν που ξεκινά, αφού οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες και χρειαζόμαστε σίγουρα «δυνατούς παίκτες», εντός αλλά και εκτός γηπέδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου