Breaking

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ – Πέθαναν 23 μαθητές!

Οπως εχουμε ξαναπει παντα προσεχουμε τους αριθμους σε καθε πληροφορια , πολλες φορες εχει παρατηρηθει το εξης φαινομενο ..ο τιτλος να λεει ενα συγκεκριμενο αριθμο για ενα γεγονος αλλα το γεγονος και το αρθρο να αναφερει αλλο αριθμο απο αυτον που λεει ο τιτλος !

Δεν το αναφερουμε αυτο ωστε να ενοχοποιησουμε καποιον φορεα πληροφοριας γιατι πχ το 99% ακομα και αυτων που μιλουν στην τηλεοραση δεν γνωριζουν γιατι τους εγραψαν να πουν αυτα που λενε!
Ως γνωστο οι ειδησεις και ιδιος οι ειδησεις εξωτερικου περνουν απο μεγαλα πρακτορεια ειδησεων .. οι υπολοιποι παραλαμβανουν απλα την ειδηση και την αναμεταδιδουν…καπου στο ταξιδι της πληροφοριας καποιοι επιλεγουν να εχουν μια ταση αγαπης προς καποια νουμερα !
Αναλογα βεβαια παντα την εποχη ..το επερχομενο γεγονος η την «γιορτη» της κρυφης Θρησκειας τους !!
Πολλες φορες ντεντωνεται απο τα μαλια μια ειδηση φτανει να δωσει και τον αριθμο που πρεπει αλλα και την εμφαση της τραγωδιας που πρεπει κοκ κοκ …
Μην σου φαινεται τυχαιο μεσα στον χρονο θα σου αποδειξουμε οπως ολα οσα σου εχουμε πει οτι αυτα συμβαινουν σημερα στην πραγματικοτητα σου
Σας δινουμε λοιπον την παρακατω ειδηση οπως την πηραμε απο το crashonline ..
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ – Πέθαναν 23 μαθητές!
Τουλάχιστον 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών και εκπαιδευτικών, έχουν σκοτωθεί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε θρησκευτική σχολή στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ.
«Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 23 μαθητές και δύο δάσκαλοι» , δήλωσε στο AFP, ο Khirudin Drahman, διευθυντής του Τμήματος Πυρκαγιάς και Διάσωσης της Κουάλα Λουμπούρ. «Θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει λόγω εισπνοής καπνού ή επειδή παγιδεύτηκαν στη φωτιά».
Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς την Πέμπτη το πρωί, γύρω στις 5:40 π.μ. τοπική ώρα, αναφέρει το Reuters. Η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στο τμήμα του κοιτώνα του οικοτροφείου Darul Quran Ittifaqiyah, οδήγησε επίσης στον τραυματισμό επτά ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Τουλάχιστον 11 άλλοι σώθηκαν από το φλεγόμενο κτίριο, αφ” ότου πυροσβέστες από κοντινό σταθμό έσπευσαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Η αιτία της φωτιάς δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
«Νομίζω ότι είναι μια από τις χειρότερες πυρκαγιές της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια. Ερευνούμε τώρα την αιτία της πυρκαγιάς», δήλωσε ο Drahman.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου