Breaking

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

To νέο OB Van and Studios της Εταιρίας INA TV η μεγαλύτερη δορυφορική εταιρία στην Ελλάδα (φώτο)

26 Aug 2017  

 153 times
To νέο OB Van and Studios της Εταιρίας INA TV η μεγαλύτερη δορυφορική εταιρία στην Ελλάδα (φώτο)
To νέο OB Van απέκτησε η εταιρεία INA tv News - μία από τις μεγαλύτερες δορυφορικές υπηρεσίες  στην Ευρώπη. ΙΝΑ tv διαθέτει συνολικά 14 Δορυφορικά VAN και 9 Δορυφορική φορητές κεραία, και το νεο αποκτημα της εταιριας ένα υπερσύγχρονοOutside Broadcast Vans and Studios 16 HD Cameras Expandable.
ΙΝΑ έχει αρχικά ξεκίνησε ως μια εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών που παρέχει αποκλειστικά στελέχωση εγκαταστάσεις παραγωγής στην εγχώρια και ξένα τηλεοπτικά κανάλια. Από το 1999, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες νέες δορυφορικές υπηρεσίες και τεχνολογίες, λύσεις παραγωγής και μετάδοσης ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία παροχής uplink και κορυφαία εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών που μεταδίδονται στην Ελλάδα, η Κύπρος και τα Βαλκάνια για διαφορετικό είδος των εκδηλώσεων - Ειδήσεις / έκτακτη είδηση , του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας, ειδικές εκδηλώσεις και εταιρικές tv / συνέδρια. ΙΝΑ tv έχει έδρα στο Βέλγιο για την κεντρική Ευρώπη.
Υπηρεσίες - Δορυφορική Διανομή παραγωγής και υπηρεσιών πλήρη εκδήλωση που παραδίδεται στην καλύτερη ποιότητα, προσφέροντας σας Στελέχωση, Μοντάζ, εξοπλισμός παραγωγής και του προσωπικού.
Το έμπειρο προσωπικό μας ειδικεύεται στην παραγωγή στους τομείς των δραστηριοτήτων τους και είναι καλά εξοικειωμένος με την Ελλάδα, η Κύπρος και τα Βαλκάνια, μεταξύ άλλων εδαφών, εξασφαλίζοντας ότι οι απαιτήσεις του πελάτη ικανοποιούνται σε υψηλές προδιαγραφές όχι μόνο τεχνικά αλλά και διοικητικής μέριμνας, όπου θα αναπτύσσονται.
Εκδήλωση Κάλυψη λόγω της γεωγραφικής της θέσης μας μπορούμε εύκολα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας εκδήλωση για την Ελλάδα, η Κύπρος και η περιοχή των Βαλκανίων (Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, τη Σερβία, την Αλβανία, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία) και πιο απομακρυσμένες περιοχές, κατόπιν αιτήματος (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική ....).
Πελάτες & Συνεργάτες - ΙΝΑ έχει πολύ ευρεία βάση πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ξένων και εγχώριων τηλεοπτικοί σταθμοί, εταιρείες παραγωγής, ειδήσεων και αθλητικών φορέων, οργανισμών και φορέων, μεταξύ άλλων.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης συνεργάζεται με κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές παγκόσμιες λύσεις εκπομπής και διατηρεί σχέσεις με τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης δορυφορικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου