Breaking

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Περισσότερα απο 300 διαμερίσματα στην Κόρινθο έχουν πωληθεί σε Ρώσους και Λιβανέζους...!

Αποτέλεσμα εικόνας για διαμερίσμα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Απρόσμενα καλά πάει τα τελευταία 3 χρόνια η αγορά ακινήτων στην Κόρινθο.
Θα μπορούσε να πεί κανείς ότι είναι σε άνθιση.
Σύμφωνα με πολύ έμπειρο μεσίτη της Κορίνθου, υπάρχει εξαιρετική ζήτηση για αγορά ακινήτων μέσα στην πόλη που κανείς δεν μπορεί να φαντατεί.
Στην αρχή ήλθαν Ρώσοι που αναζητούσαν να αγοράσουν ακίνητα και στην συνέχεια Λιβανέζοι.
Αυτή την στιγμή δεκάδες Λιβανέζοι ψάχνουν για σπίτια με τα λεφτά στο χέρι.
Πάντα σύμνφωνα με την πηγή μας τα τελευταία τρία χρόνια ΄Ρώσοι και Λιβανέζοι έχουν αγοράσει περισσότερα απο 300 ακίνητα στην πόλη.
Αγοράζουν τα πάντα ακόμα και διαμερίσματα που πιθανόν ποτέ δεν θα αγόραζαν Ελληνες αρκεί να είναι στην τιμή που έχουν υπολογίσει.
Και αγοράζουν μόνο με μετρητά.
Βέβαια κάποιοι έχουν  πέσει θύματα γνωστών νταραβεριτζήδων της πόλης αλλά η ζήτηση αυξάνεται και πλέον οι Λιβανέχοι που έχουν κυριαρχήσει στην αγορά, ψάχνουν για μεζονέτες, οικόπεδα φιλέτα και πολυτελής κατοικίες.
Μπορεί ο αριθμός μέσα στην κρίση να ακούγεται μεγάλος αλλά ίσως να είναι και μικρός.
Η Κόρινθος προσέλκυσε Ρώσους και Λιβανέζους γιατί είναι κοντά στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η κρίση έχει ρίξει τις τιμές ακινήτων σε ποσά που τα κάνουν άκρως ελκυστικά.
Γκαρσονιέρες πωλούνται ακόμα και με 10-15.000 ευρώ , ενώ πολύ χαμηλές είναι και οι τιμές για διάρια και τριάρια, σε πολυκατοικίες που πάντα είχαν πολλά προβλήματα.
Αν συνεχιστεί η επέλαση Ρώσων και Λιβανέζων πολύ σύντομα ένα μεγάλο κομμάτι στο κέντρο της πόλης θα πωληθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι περισσότεροι μεσίτες της Κορίνθου έχουν προσλάβει συνεργάτες απο την Ρωσία και τον Λίβανο για να μπορούν να ανταπποκριθούν στην ζήτηση...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου