Breaking

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Κρήτη: Βρήκε στον δρόμο πορτοφόλι με 2.600 ευρώ και το παρέδωσε

Κρήτη: Βρήκε στον δρόμο πορτοφόλι με 2.600 ευρώ και το παρέδωσε
Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Νικόλαο δείχνοντας πως ακόμη υπάρχει φιλότιμο. Ο Γιάννης Δήμας, που δραστηριοποιείται στο καφέ-μπαρ «Ammoudi», την περασμένη Παρασκευή ενώ οδηγούσε,σε σημείο στον κόμβο Αγίου Νικολάου προς Ηράκλειο βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο με 2.600 ευρώ (!) πεσμένο στη μέση του δρόμου.


Όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Δήμας ψάχνοντας αμέσως μέσα από τα προσωπικά έγγραφα που βρήκε αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του πορτοφολιού – γυναίκα για την ακρίβεια – βρίσκοντας την αρχικά στο Facebook ενώ αμέσως το δήλωσε και το παρέδωσε στην αστυνομία. 

Όπως διαπίστωσε, η γυναίκα (με καταγωγή από την Ολλανδία) είναι μόνιμος κάτοικος Πλάκας γι’ αυτό και πήγε προς τα εκεί και ρωτώντας πολλούς κατοίκους κατάφερε να την εντοπίσει και πήγαν το πρωί της Δευτέρας μαζί στην Αστυνομία ώστε να παραλάβει το χαμένο της πορτοφόλι.

Η γυναίκα ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δήμα που πραγματικά έδωσε το καλύτερο παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιδρούμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου