Breaking

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Δυνατό «χτύπημα» με Μανώλη Λύγκο η Κόρινθος 2006

Δυνατό «χτύπημα» με Μανώλη Λύγκο η Κόρινθος 2006


Μια ακόμα μεταγραφή για την Κόρινθο 2006, η οποία απέκτησε τον 33χρονο επιθετικό Μανώλη Λύγκο, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αήττητο Σπάτων, σημείωσε 26 τέρματα και τον βοήθησε να βρεθεί στη Γ’ Εθνική.
Το ποιος είναι ο Μανώλης Λύγκος, πάμε να το δούμε…
Παίκτης που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, στο ρόστερ του οποίου βρέθηκε τη σεζόν 2002-03, για να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο της συγκεκριμένης χρονιάς στον Ατρόμητο (Β ‘Εθνική).
Το καλοκαίρι της σεζόν 2003-04 επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους», για να παραχωρηθεί δανεικός στον Ακράτητο τον Ιανουάριο στον Ακράτητο (Super League), του οποίου τη φανέλα φόρεσε 2 φορές, έχοντας συμπαίκτη και τον Κώστα Αποστολάκη.
Από εκεί και πέρα, πέρασε από Λεβαδειακό, Άγιο Δημήτριο, Μοσχάτο, Βύζα Μεγάρων, Λεωνίδιο, Απόλλων Αθηνών, Ασπρόπυργο, Προοδευτική, ΑΟ Γλυφάδας, Εθνικό και Αήττητο Σπάτων, διαγράφοντας πολύ σημαντική πορεία σε όλες τις κατηγορίες.

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία, επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα και πλέον η Κόρινθος 2006 έχει τεράστια δύναμη στη συγκεκριμένη θέση, αν προσθέσουμε και τους Μίμη Χρυσαφίδη και Πέτρο Δημητριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου