Breaking

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Mick Jagger: Το νέο του τραγούδι για το Brexit!

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Mick Jagger: Το νέο του τραγούδι για το Brexit!Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger αποκάλυψε ένα νέο κομμάτι μέσα από το οποίο εκφράζει την ανησυχία του και την αβεβαιότητά του για το Brexit. Ο τίτλος για το τραγούδι είναι: «England Lost». 

«Έψαξα την Αγγλία αλλά δεν τη βρήκα. Πιστεύω ότι χάνω τη φαντασία μου. Βαρέθηκα να μιλώ για μετανάστευση. Δεν μπορείς να μπεις και δεν μπορείς να βγεις, τραγουδά ο γερόλυκος της ροκ σε ρυθμό μπλουζ. Ο Jagger μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 για έναν απογοητευτικό αγώνα ποδοσφαίρου, στον οποίο η Αγγλία έχασε, σε έναν κεκαλυμμένο υπαινιγμό στο Brexit, μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας, μετέδωσε το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο PA». 

Το τραγούδι εκφράζει ένα αίσθημα ανασφάλειας, σαν να μην ξέρεις πού πηγαίνεις, πρόσθεσε ο Mick Jagger. 

Στο βίντεοκλιπ βλέπουμε τον ηθοποιό Luke Evans να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτούς που τον ακολουθούν και τον εμποδίζουν να διαφύγει. 

Ο Mick Jagger έγραψε και ένα δεύτερο τραγούδι με τίτλο: «Get a Grip», το οποίο αναφέρεται στις ΗΠΑ και τον Donald Trump,με στίχους όπως «όλες οι ειδήσεις είναι fake news». Το κομμάτι άρχισε να κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου