Breaking

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΕΙΝΑΙ… ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ





















Γράφει ο Σπύρος Μακρής
«Είχε λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που έλαμπαν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».

Η Britney Spears φέρετε να είπε σε στενούς φίλους και το προσωπικό της ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ερπετό που «αλλάζει» μεταξύ ανθρώπινης και ερπετοειδούς μορφής, σε στιγμές αυξημένης διέγερσης.
Σύμφωνα με το yournewswire.com, από όπου προέρχεται αυτή η παράξενη είδηση, η Britney Spears εξήγησε ότι είχε ένα «ρομάντσο στον κυβερνοχώρο» με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν εκείνος παντρευτεί. Φέρεται να δήλωσε ακόμα ότι πέρασε πολύ χρόνο σε e-mails, συνομιλίες και βτιντεοκλήσεις με τον πρίγκιπα William οπότε και έκαναν σχέδια να συναντηθούν για ένα γεύμα μαζί.
Ωστόσο, το ραντεβού ακυρώθηκε κι αυτό γιατί όπως φέρεται να αποκαλύπτει η Britney, είδε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ «να αλλάζει μορφή από άνθρωπος σε ερπετοειδές, δύο φορές».
Συμπληρώνει λέγοντας πως ο William είχε «το χρώμα του βρώμικου πιάτου, ένα ασθενώς γκρίζο χρώμα», όταν έπαιρνε την ερπετοειδή του μορφή. «Έχει λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που λάμπουν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Για όλα αυτούς τους ισχυρισμούς υποτίθεται πως υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες και videos που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της Britney για τον William, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βγει στο φως.
«Δεν είναι μόνο ο Γουίλιαμ», φέρετε να συνεχίζει στις δηλώσεις της η Britney, «είναι το μεγαλύτερο μέρος της βασιλικής οικογένειας».
Για όλα αυτά που υποτίθεται ότι έχει πει η Britney Spears, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ βρίσκεται σε ανησυχία, μη τυχών και έρθουν στο φως τα αποδεικτικά αυτά στοιχεία.
Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΕΙΝΑΙ… ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ - Εικόνα1



































Ο «γλυκός και γοητευτικός» πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρεται να κατηγορείται ακόμα ως αρχιερέας της κυρίαρχης γενιάς ερπετοειδών-Illuminati.
Δεν είναι σαφές αν όλα αυτά, είναι προϊόν φαντασίας ή σάτιρας, κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Οπότε ας κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω, καθώς όπως συνηθίζεται άλλοι τα αμφισβητούν και άλλοι τα αποδέχονται ως αυθεντικά…
Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι από παλιά κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα με παρόμοιο περιεχόμενο, τα οποία δεν φαίνεται να διαψεύδει το ίδιο το Μπάκιχαμ, παρά μόνο διάφορα σκεπτικιστικά sites. Άραγε είναι αληθινά δημοσιεύσεις του τύπου: Η Αποκάλυψη της πριγκίπισσας Νταιάνα: Ερπετά Όλη η Βασιλική Οικογένεια, ακόμα ότι η Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ερπετό και όχι άνθρωπος, ή επιπλέον τις σχετικές φερόμενες ως δηλώσεις του Προέδρου Πούτιν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ «δεν είναι άνθρωπος»…
Άραγε πόσο μπορεί όλα αυτά να είναι πραγματικά; Πόσο μπορεί να είναι ψεύτικα; Ή… πόσο μπορεί να παρουσιάζονται ως σατυρικά αλλά με αρκετές αλήθειες μέσα τους;

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου