Breaking

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

«BOMBA» ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ – Απότομη αλλαγή του καιρού από αύριο, τι πρέπει να προσέχετε

30. Ιουλίου, 2017
καλλιανος
Με μελτέμια μας αποχαιρετά ο Ιούλιος!
«Από την Κυριακή θα βιώσετε το πραγματικό μελτέμι»! Με αυτή τη φράση που έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για ισχυρούς ανέμους. Όπως ανέφερε ο ίδιος κυρίως τη Δευτέρα, σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Αιγαίου θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.
«Όμως στο κεντρικό Αιγαίο (Κυκλάδες) αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως ΒΑ Αιγαίο και νότια Κρήτη, οι άνεμοι θα είναι πάρα πολύ ισχυροί με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ίσως προβλήματα τόσο στα θαλάσσια δρομολόγια όσο και στα ίδια τα νησιά» έγραψε συγκεκριμένα.
Ωστόσο, από την Παρασκευή, σύμφωνα με το μετεωρολόγο, το μελτέμι θα εξασθενήσει, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Μάλιστα, όπως ανέφερε, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου δεν αποκλείεται να επικρατήσουν συνθήκες ήπιου καύσωνα.
Δείτε εδώ τι έγραψε o Γιάννης Καλλιάνος
kallianos
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΤΕΜΙ !
Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει καθ’όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, με απουσία βροχοπτώσεων αλλά και θερμοκρασίες οι οποίες δεν θα προβληματίσουν.
Σας έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές, ότι, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, γίνεται μια συνεχόμενη μάχη μεταξύ του μελτεμιού και των θερμών αερίων μαζών από τη βόρεια Αφρική. Όταν το μελτέμι (βοριάδες στο Αιγαίο) δεν είναι ενισχυμένο, τότε οι θερμές αέριες μάζες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου