Breaking

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Στη Ζάκυνθο ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την υπερπολυτελή του θαλαμηγό!

29 Ιουλίου 2017

Στη Ζάκυνθο ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την υπερπολυτελή του θαλαμηγό!

Στο Ιόνιο παραθερίζει ο Ρώσος μεγιστάνας Ρόμαν Αμπράμοβιτς για ένα ακόμη καλοκαίρι με την θαλαμηγό του «Luna». Το βράδυ της Τετάρτης, ξεκινώντας από τη Λευκάδα, εθεάθη έξω από την Αντίσαμο, ενώ ακολούθως επισκέφτηκε το Αργοστόλι, και λίγες ώρες αργότερα τη Ζάκυνθο. 

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς εθεάθη στη νότια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στο Κερί μεταξύ Λίμνης-Μαραθία και Μαραθωνησίου. Η «Luna» έχει γίνει επίκεντρο για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, τη φωτογραφίζουν και την αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος και ιδιοκτήτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα έδωσαν το στίγμα τους, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί, αφού δεν αποβιβάστηκαν σε κανέναν από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν.



Το σκάφος Luna έχει μήκος 114 μ. και πλάτος 20 μ. Κατασκευάστηκε το 2010 από Lloyd Werft της Μπρέμερχαβεν, στη Γερμανία. Το εξωτερικό του σχεδιάστηκε από New Cruise της Γερμανίας και το εσωτερικό του από τον Donald Starkey.

Το σκάφος παραδόθηκε στο Ρώσο επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς στις 10 Απριλίου 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους, με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.





Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου