Breaking

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Η «πληθωρική» Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο αναστάτωσε τη Μύκονο

pl1

Φύσηξε… ιταλικός άνεμος στη Μύκονο. Η «καυτή» ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Ραφαέλα Φίκο εμφανίστηκε με μπραζίλιαν μαγιό σε κοσμική πλαζ του νησιού, αναστατώνοντας τους λουομένους και συγκεντρώνοντας πολλά βλέμματα θαυμασμού.

Γνωστή στη γειτονική χώρα, κυρίως για τα σκάνδαλα που αφορούν την προσωπική της ζωή, η 29χρονη Ιταλίδα απολαμβάνει διακοπές χλιδής παρέα με τον 44χρόνο αγαπημένο της, μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Αλεσάντρο Μότζι, ο οποίος είναι γιος του πρώην παράγοντα της Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι.
Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μέσα και έξω από τη θάλασσα και, φυσικά, έκαναν ζουμ στο… όπισθεν κάλλος της Ραφαέλα.
Η μελαχρινή καλλονή με τα… πλούσια προσόντα υπήρξε σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009 και το 2011 απασχόλησε έντονα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εξαιτίας της θυελλώδους σχέσης της με τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον οποίο απέκτησε και μια κόρη το 2012.
Μετά τον χωρισμό τους κατέληξαν στα δικαστήρια, καθώς εκείνος ισχυριζόταν πως το παιδί δεν είναι δικό του.
Ωστόσο, το τεστ πατρότητας έδειξε το αντίθετο και το 2014 ο Μάριο άλλαξε τακτική και αναγνώρισε τη μικρή Πία ως βιολογικό του τέκνο.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου