.

.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τρεις Ιταλίδες που δροσίζονταν ανέβασαν θερμοκρασίες στη Μύκονο (βίντεο)

italides-630x400

Παραληρεί το Mykonos Live TV με τις τρεις Ιταλίδες καλλονές που εμφανίστηκαν σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου με όσα λιγότερα γινότανε.Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα θερμό και στις παραλίες πάμε για να δροσιστούμε. Μόνο που κάποιες αναζητώντας τη δροσιά ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους υπόλοιπους.

Ένα καλλίγραμμο κορμί με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο, σχολιάζει λυρικά το Mykonos Live TV και συνεχίζει:
«Τρεις κολλητές σωστές καλλονές συναντήθηκαν στην καυτή άμμο στην παραλία του Super Paradise και την άναψαν ακόμη περισσότερο με τα κάλλη και τις καμπύλες τους».

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV και θα καταλάβετε:

Παραληρεί το Mykonos Live TV με τις τρεις Ιταλίδες καλλονές που εμφανίστηκαν σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου με όσα λιγότερα γινότανε. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα θερμό και στις παραλίες πάμε για να δροσιστούμε. Μόνο που κάποιες αναζητώντας τη δροσιά ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους υπόλοιπους. Ένα καλλίγραμμο κορμί με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο, σχολιάζει λυρικά το Mykonos Live TV και συνεχίζει: «Τρεις κολλητές σωστές καλλονές συναντήθηκαν στην καυτή άμμο στην παραλία του Super Paradise και την άναψαν ακόμη περισσότερο με τα κάλλη και τις καμπύλες τους». Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV και θα καταλάβετε:


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...