Breaking

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Νεόπλουτοι κατσαπλιάδες – Ο κρυφός πλούτος της μπουρζουαζίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

kekyries1_438_355

Σε ρυθμούς… καλοκαιριού έχουν μπει στον ΣΥΡΙΖΑ κιι έτσι οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής ξεκίνησαν χθες, Παρασκευή 28.07.2017, όχι σε κάποια κλειστή αίθουσα, αλλά στο Αίθριο των Μουσών, στο Μέγαρο Μουσικής.


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, άνοιξε τις εργασίες με ομιλία του, στην οποία τόνισε πως «τον Αύγουστο του 2018 έρχεται το οριστικό τέλος των μνημονίων».
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο (10:00-20:00, στο Wyndham Grand Hotel, στην πλατεία Καραϊσκάκη), με τις τοποθετήσεις των μελών της ΚΕ, ωστόσο οι παρουσίες στην χθεσινή έναρξη των εργασιών είχαν πολύ «ζουμί»!
Πάντως, γυναίκες υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έκλεψαν την παράσταση υπενθυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά… στο λαό και συμπονά τα δεινά του.
Η αρχή γίνεται με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου να είναι για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή, καταφθάνοντας στο Μέγαρο Μουσικής φορώντας μία στενή λευκή φούστα και μαύρη μπλούζα.
Δείτε τις φωτογραφίες
kekyries5
kekyries6
kekyries7
kekyries8
kekyries9
kekyries10
kekyries11
kekyries12
kekyries13
kekyries14
kekyries15
kekyries16
kekyries17
kekyries18
Την ίδια ώρα, οι ιδιαίτερες τσάντες που επέλεξαν η Όλγα Γεροβασίλη και η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου