Breaking

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

AΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΡΕΜΟΥ- ΡΑΜΑΖΟΤΙ!- TΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ…- ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ… («ΠΛΟΥΣΙΕΣ» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΟΛΩΝ)

karakits

Βούλιαξε το Nammos το βράδυ της Πέμπτης με τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι, με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν δίπλα στη θάλασσα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα ξεπερνούσαν τις 3.000, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούσαν από 3.000 και έφθασαν τα 5.000 ευρώ. Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς δεν είναι γνωστός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ο τζίρος να άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Στη συναυλία παρευρέθησαν και άτομα της υψηλής κοινωνίας, με Λιβανέζους κροίσους, Τούρκους πολυεκατομυριούχους και Άραβες να συγκεντρώνονται στα πρώτα τραπέζια για να παρακολουθήσουν τους δύο καλλιτέχνες. Μάλιστα, οι ξένοι κροίσοι «κατέκλυσαν» όλα τα πρώτα τραπέζια, σε σημείο να υπάρχει ένας και μοναδικός Έλληνας σε απόσταση αναπνοής από τον Αντώνη Ρέμο.
Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, περισσότερα από 3.000 άτομα το… ξημέρωσαν στην Ψαρού της Μυκόνου, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.
Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Σέρο Μύρτα, ο οποίος δίνει κάθε χρόνο το «παρών» στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο. Τα τραπέζια ήταν τέλεια διακοσμημένα, με μεγάλα μπουκάλια από βότκα και σαμπάνιες γνωστής μάρκας να τραβούν τα βλέμματα και τα πολύχρωμα λουλούδια να «σπάνε» τη μονοτονία του λευκού.
Ερος Ραματζότι
Το μουσικό πρόγραμμα είχε τα πάντα… Από συρτάκι μέχρι τις γνωστές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, τις οποίες το κοινό περίμενε για να σηκωθεί από τις θέσεις του και να χορέψει.
Από την πλευρά του, ο Έρος Ραμαζότι βγήκε πρώτος, τραγουδώντας τις γνωστές του μπαλάντες και κάνοντας την ιδανική έναρξη, έτσι ώστε να απογειώσει μετά το πρόγραμμα ο Αντώνης Ρέμος.
  
Παροξυσμός χλιδής, υπερβολής και σπατάλης επικράτησε στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου μέχρι την ανατολή του ηλίου, με τους διεθνείς και εγχώριους jet setters και celebrities να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα τραπέζι πάνω στη χρυσή άμμο του Nammos και μπροστά στην τεράστια εξέδρα που στήθηκε ειδικά για τη φαντασμαγορική συναυλία.
     
Το παρών εκτός από Λιβανέζους κροίσους, Τούρκους πολυεκατομυριούχους και Άραβες έδωσαν και Έλληνες εφοπλιστές, ανάμεσά τους ο Γιάννης Προκοπίου, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Παολίνα Διαμαντούλη και ο Βασίλης Μιχαήλ με την τραγουδίστρια Josephine. 
 
Εκεί ήταν και η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή, η φίλη της Παυλίνα Κωσταγιού, η Γωγώ Φαρμάκη και φυσικά ο Σέρος Μύρτας, ο οποίος, όπως είναι γνωστό στον κύκλο των κοσμικών, είναι ίσως ο μεγαλύτερος fan του Αντώνη Ρέμου και τον ακολουθεί παντού.    
Χθες, μάλιστα πάνω στο κέφι ο bon viveur επιχειρηματίας δεν ξέχασε τον καλό του φίλο Αλέξανδρο Αγγλούπα (σ.σ με τον οποίο κάθε χρόνο έδιναν το παρών στην εν λόγω συναυλία), αφιερώνοντάς του ένα τραγούδι του Ρέμου και γράφοντας: «Θα’πρεπε φίλε μου Αλέξη να είσαι εδώ…». Τέλος στη συναυλία βρέθηκε και η σχεδιάστρια μόδας Ramona Filip με τον επιχειρηματία σύζυγό της.  
TAGS:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου