Breaking

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

6ο αντάμωμα Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου στο Σαραντάπηχο Κορινθίας - Δείτε όλη την εκδήλωση (video - φώτο)

31 Jul 2017 

 546 times
6ο αντάμωμα Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου στο Σαραντάπηχο Κορινθίας - Δείτε όλη την εκδήλωση (video - φώτο)
Δείτε όλη την εκδήλωση - Πάνω από 4000 κόσμος πλημμύρισε το αισθητικό δάσος του Σαραντάπηχου και συμμετείχε  στο 6ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων της Πελοποννήσου.
Το Αντάμωμα έλαβε χώρα στο Σαραντάπηχο Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και στέφθηκε από πολύ  μεγάλη επιτυχία αφού συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου σε αριθμό μεγαλύτερο των 4000 ατόμων. 
Ζωντανή ορχήστρα ,χορευτικά συγκροτήματα Σαρακατσαναίων από όλη την Ελλάδα έδωσαν μοναδικό χρώμα στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση , ψυχή της οποίας για μια ακόμα χρονιά ήταν ο πρόεδρος των Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου Χρήστος Γόγολας.
Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους  της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γόγολας Χρήστος, αφού ευχαρίστησε όλους συντελεστές του Ανταμώματος  αναφέρθηκε στο γεγονός της προσπάθειας  ανάδειξης, του Σαρακατσάνικου στοιχείου στην περιοχή της Πελοποννήσου στο μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας του συλλόγου αποδεικνύοντας ότι  το οργανωμένο Σαρακατσάνικο πολιτιστικό κίνημα στην Πελοπόννησο έχει και παρόν και μέλλον.   



































































 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου