Breaking

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: 4 ημέρες μουσικού ταξιδιού στο Cariocas


4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνάντηση καλλιτεχνών, μουσικόφιλων, festival goers, ντόπιων και ταξιδιωτών

Μετά την επιτυχήμενη πρεμιέρα του διεθνούς φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016, στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου Σχίνου Κορινθίας, οι έλληνες διοργανωτές ανακοινώνουν την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Διεθνούς Φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.

Από 7 έως και 10 Ιουλίου πολυάριθμοι επισκέπτες από διαφορετικές μεριές του κόσμου θα συναντηθούν σε μία ξεχωριστή ελληνική τοποθεσία, εκεί ώπου το Cariocas Beach Bar μετράει ήδη 19 χρόνια παράδοσης στην μουσική διασκέδαση και την ψυχαγωγία.
Η συνάντηση και η αλληλεπίδραση ανθρώπων, με σκοπό ν’ αφήσουν πίσω όλα τα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν, και να εναρμονιστούν μέσα από τη μουσική και άλλες δράσεις σε ένα παραμυθένιο κόσμο, παραμένει ο αμετάβλητος στόχος της Κοινότητας των Οδυσσειανών, της οποίας μετέχουν και την οποία διαμορφώνουν χωρίς περιορισμούς όλοι όσοι θα επισκεφθούν το φεστιβάλ.

Το θέμα του φετεινής Οδύσσειας είναι το “Collage”, η σύνθεση δηλαδή διαφορετικών υλών, υφών και στυλ, είτε αυτό αφορά την μουσική είτε τις εικαστικές τέχνες και τις εναλλακτικές μορφές δράσης και ψυχαγωγίας, είτε τους ίδιους τους ανθρώπους που θα μετάσχουν στο φεστιβάλ, και όλα αυτά μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στο γραφικό παραθαλλάσιο ψαροχώρι που βρίσκεται στον κόλπο του Σχοίνου, κάτω από τα επιβλητικά Γεράνεια όρη με θέα τις Αλκυονίδες νήσους.


ΟΔΥΣΣΕΙΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ (follows text in English)

Από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία, η μουσική Οδύσσεια συνδυάζεται διαρκώς με πολλές πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες και τέχνες!

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα παρακολουθήσετε παραστάσεις performance art, θα συμμετάσχετε σε workshops, θα διασκεδάσετε σε μυστικά beach parties, θα αλληλεπιδράσετε με εικαστικές εγκαταστάσεις, καθώς και θα μπορέσετε να πάρετε μέρος σε πλήθος από επιλεγμένες ειδικά για το φεστιβάλ υπαίθριες δραστηριότητες.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στην φετεινή έκδοση δεσπόζει ανάμεσα σε άλλα η συνεργασία με την παιδοψυχαγωγική ομάδα ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΥΝΤΑΓΕΣ, όπου οι νέοι γονείς θα έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε ξένοιαστα υπό τους ήχους των επιλεγμένων ένα προς ένα παραγωγών, κατευθείαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, ενώ τα παιδιά σας ηλικίας 5-10 ετών θα παίζουν με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του φεστιβάλ.

*** η συγκεκριμένη δράση έχει περιορσιμένο αριθμό συμμετοχών και προϋποθέτει ειδικό εισιτήριο (Family)αξίας 5 ευρώ ***

Περισσότερα για τις ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΥΝΤΑΓΕΣ στην σελίδα http://www.paixnidosyntages.gr/

Εισιτήρια προμηθεύεστε on line www.odyssiafstival/tickets και από τα ακόλουθα σημεία πώλησης:

* Papageorge's All Day Bar Cafe - Dafni Metro
* Ministry Of Concrete - 3, Axarlian Street, Syntagma Metro
* Bashment Cafe-Radio-Store - 8, Parou Str., Ilioupoli
* Four Twenty break bar - 57, Aiolou Str., Monastiraki Metro
* Μικρό cafe- 2, Erythreas Str., Peristeri Metro
* Cariocas beach bar - Schinos, Alepochori, Korinthia 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!


Για τα παιδιά έχουν προβλεφθεί και άλλα επίγεια παιχνίδια στα πλαίσια της ενημερωτικής δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος σε συνεργασία με τo WWF, παιχνίδια με τον χρόνο, για παιδιά από 6 ετών έως 96! σε συνεργασία με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου και μία έκπληξη που θα τα περιμένει στην παραλία του Cariocas! 

ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Η συμμετοχική διαδικασία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας τους φεστιβάλ, και όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερο τους Οδυσσειανό εαυτό, κάνοντας το Cariocas να λάμπει από χαμόγελα, παιχνίδια και τέχνη. 

Πολλά παιχνίδια και πολύ τέχνη! Εικαστικοί ζωγράφοι, bodypainters, graffiti artists, δάσκαλοι χορού, γιόγκα και μαγειρικής, καλλιτέχνες τους θεάτρου, των τεχνών δρόμου, αλλά και σύγχρονοι φιλόσοφοι, αφηγητές ιστοριών και δημιουργοί παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια με μπάλα, θαλλάσιο σαφάρι, sup yoga, trekking στο βουνό, μασάζ και καλό φαγητό συνδυάζονται μέσα σε 4 μαγικές μέρες και φιλοδοξούν να συνθέσουν και φέτος ένα αξέχαστο κολάζ εμπειριών, ειδικά για τους επισκέπτες του φεστιβάλ!

Ανακλύψτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ στην σελίδα >> www.odyssiafestival.com/news


 
To φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ, της Περιφέρειας Πελοπονήσσου και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου