.

.

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας - 3 τραυματίες πυροσβέστες

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας - 3 τραυματίες πυροσβέστεςΑνεξέλεγκτη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική περιοχή στο Ζευγολατιό Κορινθίας. 3 τραυματίες πυροσβέστες - Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος σε χαράδρα


Έχουν τραυματιστεί τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι και μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται το Super Puma του Π.Σ, σε περίπτωση που χρειαστεί να μεταφερθούν oι τραυματίες στην Αθήνα.

Έχουν τραυματιστεί τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι και μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Κορίνθου

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες επέβαιναν σε όχημα, το οποίο ανετράπη σε χαράδρα στην περιοχή Σουληνάρι.

Στο νοσοκομείο της Κορίνθου μεταβαίνει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, η κατάσταση του ενός εκ των τραυματιών κρίθηκε αρκετά σοβαρή και αυτή την ώρα μεταφέρεται από το γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς - 
Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε έκρηξη από φιάλες υγραερίου που υπήρχαν στο εσωτερικό του

Στις φλόγες τυλίχτηκε σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας και κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, όπως θα δείτε και στο βίντεο, τελευταία στιγμή οι πυροσβέστες πρόλαβαν και έβγαλαν έξω τις φιάλες υγραερίου που ήταν μέσα στην κατοικία και αποφεύχθηκε ακόμα μεγαλύτερη έκρηξη.

Στις φλόγες τυλίχτηκε σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας και κάηκε ολοσχερώςΣτο σημείο επιχειρούν εναέριες δυνάμεις με 1 πυροσβεστικό ελικόπτερο, 2 αεροσκάφη τύπου καναντέρ, 4 αεροσκάφη τύπου πετζετέλ, 40 πυροσβέστες, 16 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα, 2 οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και 2 μηχανήματα.


Φωτο & Βίντεο από korinthostv.gr
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...