Breaking

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Γιολάντα Χαντίντ -Η μητέρα της Μπέλα ποζάρει μόνο με το εσώρουχο και έχει κορμί που θα ζήλευαν 20χρονες



HADID
Μπορεί οι κόρες της, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ να είναι σήμερα δύο από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά όλοι ξέρουμε ότι τα γονίδια τους τα οφείλουν στη μητέρα τους, Γιολάντα.


Η εξωτική της ομορφιά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της τη βοήθησαν να ασχοληθεί και η ίδια με το χώρο του μόντελινγκ στη δεκαετία του 80. Υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models και για 15 χρόνια περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες στο Μιλάνο, στο Παρίσι , στο Σίδνεϊ, στο Τόκυο, στο Κέιπ Τάουν, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Αμβούργο.
Σήμερα, στα 53 της χρόνια, η Γιολάντα Χαντίντ εξακολουθεί να παραμένει αψεγάδιαστη και λαμπερή και μάλιστα το γεγονός αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο διατηρεί και χρησιμοποιεί για να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τα εκατομμύρια των θαυμαστών της.
Πολλές φορές δεν διστάζει βέβαια να προκαλεί. Η μητέρα των διάσημων μοντέλων και it girls, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται, ότι μπορεί να συναγωνιστεί χωρίς καμία αμφιβολία τόσο την Μπέλα όσο και την Τζίτζι.
Κάτι τέτοιο συνέβη και με την τελευταία σέξι πόζα της, μπροστά από μια λίμνη.
Η Γιολάντα Χαντίντ φορώντας ένα σκούρο γκρι στρινγκ και το φούτερ της απολαμβάνει την ανατολή του ηλίου στη λίμνη Constance που βρίσκεται κοντά στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.
Τα προσόντα της αφήνουν άφωνο τον αντρικό πληθυσμό, αλλά κάνουν και εμάς τις γυναίκες να απορούμε για τα μυστικά που τη βοηθούν να διατηρείται χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και ατέλειας σε αυτήν την ηλικία.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε:
«Μια όμορφη, μαγική ανατολή του ηλίου σήμερα το πρωί, το νερό είναι αρκετά κρύο, αλλά είναι ένας υπέροχος τρόπος αυτός να καταπολεμήσει κανείς τις φλεγμονές και να ενωθεί με τη Μητέρα Φύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου