Breaking

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τη μαχαίρωσε 119 φορές όταν έμαθε ότι ήταν τρανσέξουαλ





















Είχαν γνωριστεί online και του αποκάλυψε την αλήθεια μετά το σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, ισχυρίστηκε ο 21χρονος δράστηςΣε κάθειρξη 40 ετών καταδικάστηκε ένας 21χρονος πρώην ναύτης από το Μισισίπι, ο οποίος το 2016 δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα μια τρανσέξουαλ γυναίκα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου της περιοχής Σεντ Μάρτιν.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Dwanya Hickerson δήλωσε ένοχος για το φόνο της άτυχης γυναίκας πριν από περίπου έναν χρόνο. Η παραδοχή της ενοχής του είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της ποινής του, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο 21χρονος θα αντιμετώπιζε μέχρι και την θανατική ποινή.
Όπως έδειξε η νεκροψία, ο Hickerson μαχαίρωσε το θύμα του, την 25χρονη Dee Whigham, 119 φορές, με τα περισσότερα τραύματα να εντοπίζονται στην περιοχή του προσώπου. Ο λαιμός της άτυχης γυναίκας είχε τρία βαθιά κοψίματα.
Με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που παρουσιάστηκε στη δίκη, ο  Hickerson and Whigham έφτασαν μαζί στο ξενοδοχείο γύρω στις 20.30 το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2016.
Ο Hickerson βγήκε από το δωμάτιο μόνος του περίπου 25 λεπτά αργότερα, γυμνόστηθος και με την μπλούζα του τυλιγμένη γύρω από τον λαιμό του. Πριν φύγει απο το δωμάτιο που κειτόταν νεκρό το θύμα του, ο δράστης είχε κάνει ντους.
Όπως κατέθεσε στη δίκη ο Hickerson, εκείνος και η Whigham γνωρίστηκαν online. Μιλούσαν μέσω chat για δύο περίπου μήνες προτού αποφασίσουν να συναντηθούν. Η ευκαιρία εμφανίστηκε όταν εκείνη θα επισκεπτόταν κάποιους φίλους της στο Μπιλόξι, την πόλη όπου κατοικούσε ο 21χρονος.
Σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, η 25χρονη πέρασε και τον πήρε από το σπίτι του και πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Αφού έκαναν κάποιας μορφής σεξ, του αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ. «Το έχασα τελείως», είπε στο δικαστήριο ο νεαρός, υποστηρίζοντας ότι στη συνέχεια τον έπιασε ένα είδος αμόκ που κατέληξε στη φρικτή δολοφονία της γυναίκας.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, όταν συνήλθε θυμόταν μόνο αμυδρά τι είχε συμβεί στο δωμάτιο.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου