Breaking

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

11 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς ΑΔΕΙΑ!!!- Για το Νο3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας…

θεωρια

11. Μυστική βάση Μορμόνων, Γιούτα, ΗΠΑ

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Βαθιά κάτω από μια πέτρα γρανίτη, υπάρχει μια αποθήκη που χτίστηκε από τους Μορμόνους. Εκεί, φυλάσσουν τα πολύτιμα κειμήλιά τους. Μόνο τα ανώτατα μέλη της εκκλησίας τους μπορούν να εισέλθουν σε αυτό το μέρος, που είναι τόσο ανθεκτικό, που μπορεί ακόμη να αντέξει και πυρηνική έκρηξη.

10. Παγκόσμιος θάλαμος σπόρων, Svalbard, Νορβηγία

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Άνοιξε το 2008 στο νησί Spitzbergen και 250 εκατομμύρια δείγματα σπόρων αποθηκεύονται εκεί. Δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αποκαταστήσουν κάθε φυτό. Το νησί είναι ιδανικό μέρος για την αποθήκευση των σπόρων γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καμία σεισμική δραστηριότητα και είναι ψηλά πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

9. Νησί Niihau, Χαβάη, ΗΠΑ

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€ Σε αυτό το μικρό νησί είναι αδύνατο να εισέλθει κανείς. Πωλήθηκε σε μια οικογένεια το 1863 και έκλεισε το 1915. Είναι επίσης φυλασσόμενος χώρος.

8. HavenCo, Sealand

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! To κέντρο δεδομένων άνοιξε το 200 στο Πριγκιπάτο του Σίλαντ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πλατφόρμα-θαλάσσιο οχυρό, 550 τετραγωνικών μέτρων, από την περίοδο του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Κανένα κράτος δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το συγκεκριμένο «κράτος», αν και ο Roy Bates υποστηρίζει πως έχει επιτύχει την de facto αναγνώρισή του από την Γερμανία και το Ην. Βασίλειο. Το πριγκιπάτο έχει δική του σημαία, σύνταγμα και νόμισμα (δολλάριο Σίλαντ), ενώ έχει εκδόσει, δικά του γραμματόσημα και διαβατήρια.Το 2008 έκλεισε, αλλά άνοιξε και πάλι το 2013.

7. Καταφύγιο «Pionen», Στοκχόλμη, Σουηδία

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Τα κέντρα δεδομένων του καταφυγίου, βρίσκονται σε μια υπόγεια σπηλιά 100 μέτρων. Χτίστηκε το 1943 ως καταφύγιο. Υπάρχουν ζωντανά φυτά, τεχνητοί καταρράκτες και ένα τεράστιο ενυδρείο μέσα. Έτσι δημιουργείται μια ωραία ατμόσφαιρα για τους υπαλλήλους του.

6. Φυλακή της ADX Florence, Κολοράντο, ΗΠΑ

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας!
 
Το ψευδώνυμο αυτής της φυλακής είναι «Αλκατράζ των βράχων». Τα κελιά είναι κατασκευασμένα από πέτρα και ακόμη και οι κουκέτες και οι νεροχύτες είναι από σκυρόδεμα. Υπάρχουν παντού παγίδες λέιζερ και οι πόρτες ελέγχονται εξ’αποστάσεως. Όλοι οι αξιωματικοί αυτής της φυλακής, έχουν το δικαίωμα να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν αν υποψιάζονται κάποια απόδραση.

5. RAF Menwith Hill Base, Yorkshire, Μεγάλη Βρετανία

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας!
Αυτός ο τόπος χτίστηκε το 1954 για να πιάνει σήματα κατά τη διάρκεια του ψυχρού Πολέμου. Δεν είναι γνωστό το τι συμβαίνει τώρα εκεί, αλλά αυτός είναι ο πιο έξυπνος χώρος αποθήκευσης δεδομένων στον κόσμο.

4. «Greenbrier» Resort, Βιρτζίνια, ΗΠΑ

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Στην πραγματικότητα, αυτός ο τόπος είναι το πιο καλά προστατευμένο θέρετρο στον κόσμο, προσβάσιμο μόνο από τους πράκτορες των ΗΠΑ.

3. Μυστικά αρχεία του Βατικανού

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Αυτή θεωρείται η πιο μυστική βιβλιοθήκη στον κόσμο. Όλα τα έγγραφα των Παπών έχουν αποθηκευτεί εδώ από τον 7ο αιώνα. Μόνο ένας ερευνητής μπορεί να εισέλθει στα αρχεία με ειδική άδεια, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη.

2. Bold Lane Car Park, Derbyshire, Μεγάλη Βρετανία

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Αυτός ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, είναι ένα από τα πιο καλά προστατευμένα μέρη στον κόσμο. Οι οδηγοί λαμβάνουν ειδικά εισιτήρια γραμμωτού κώδικα που συγχρονίζονται με τον χώρο στάθμευσης τους. Κάτω από κάθε αυτοκίνητο υπάρχει ένας αισθητήρας κίνησης που ενεργοποιεί συναγερμό σε περίπτωση που κάποιος κινεί το αυτοκίνητο χωρίς άδεια. Υπάρχουν 190 κάμερες παρακολούθησης στην εγκατάσταση.

1. Περιοχή 51, Νεβάδα, ΗΠΑ

11 Απαγορευμένα μέρη σε όλο τον κόσμο στα οποία κανείς δε μπαίνει χωρίς άδεια. Για το νο.3 υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας! Η περιοχή 51 είναι μια ειδική εγκατάσταση για πειραματική κατασκευή οχημάτων πτήσης. Είναι αδύνατο να προσεγγίσετε τη βάση από το έδαφος ή τον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πτήση πάνω από αυτό το έδαφος. Η ύπαρξη αυτού του τόπου αποκαλύφθηκε απρόθυμα, γεγονός που δημιούργησε πολλές θεωρίες συνωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου