.

.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Tα κακά αγόρια έχουν κακές επιδόσεις στο κρεβάτι


Κάθε άντρας μπορεί να γίνει καλός εραστής αρκεί να αφιερώνει χρόνο για να προσφέρει ευχαρίστηση στη  γυναίκα που έχει δίπλα του
Πολλές γυναίκες επιλέγουν τα "κακά αγόρια" - bad boys- γιατί πολύ απλά έχουν τη φήμη των... θεών του σεξ. Κι όμως! Οι τέλειοι εραστές δεν είναι τα κακά παιδιά αλλά τα καλά.
Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Nipissing στο Οντάριο του Καναδά έδειξε ότι, τα καλά παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κρεβάτι.Τα δύο τρίτα των γυναικών που σπάνια έρχονται σε οργασμό υποστήριξαν ότι οι άντρες που τους βρήκαν το "κουμπί" τους, ήταν τα "καλά παιδιά".
Όσοι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, είναι λιγότερο εγωιστές και ασχολούνται περισσότερο με τον έτερον ήμισυ.    
Κάθε άντρας μπορεί να γίνει καλός εραστής αρκεί να αφιερώνει χρόνο για να προσφέρει ευχαρίστηση στη  γυναίκα που έχει δίπλα του. 
 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της καναδικής έρευνας, τα κακά παιδιά είναι κακοί εραστές γιατί:
1. Δεν ξέρουν την τέχνη του φιλιού.Όταν υπάρχει πρόβλημα, οι άντρες χρειάζονται καθοδήγηση και όχι κριτική. 
2. Θέλουν να φθάσουν σε χρόνο ρεκόρ στην κορύφωση. Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να κάνουν τα προκαταρκτικά. Και πάλι εδώ χρειάζεται η παρέμβαση της συντρόφου. Καθυστερήστε το ερωτικό παιχνίδι για να τους δείξετε τη γλύκα της ευχαρίστησης.
 3.Συνήθως είναι άγαρμποι με τις γυναίκες. Δεν προσέχουν τις κινήσεις τους γιατί αυτό που θέλουν είναι "ένα στα γρήγορα". Προσπαθήστε να τους κάνετε να αγαπήσουν τα ερωτικά παιχνίδια.Για παράδειγμα, ανοίξτε μία σαμπάνια και κάντε ένα αισθησιακό λούσιμο με το περιεχόμενό της. Στη συνέχεια κάντε μαζί ένα μπάνιο.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...