Breaking

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Στον ΟΦΗ o Νίκος Κουσκουνάς !!!

Στον ΟΦΗ o Νίκος Κουσκουνάς !!!


Ο Νίκος Κουσκουνάς είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτά ο ΟΦΗ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε για δυο χρόνια στην κρητική ομάδα.
Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη, καθώς ο Κουσκουνάς πέραν του ότι βρίσκεται σε μια εξαιρετικά γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία, έχει άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και της κατηγορίας, της οποίας ήταν πρώτος σκόρερ την περασμένη αγωνιστική χρονιά με τα Τρίκαλα, σκοράροντας 20 φορές.
«Στον ΟΦΗ μας, το βαρύ πυροβολικό της φετινής Β’ Εθνικής, με 20 γκολ! Νίκο Κουσκουνά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την απόκτηση του γεννημένου στις 23 Δεκεμβρίου 1988 στην Κόρινθο επιθετικού.
Παράλληλα με την ανακοίνωση της απόκτησης του δεινού σκόρερ, οι διοικούντες τον ΟΦΗ τονίζουν επίσης: «Τον πρώτο σκόρερ της φετινής Β’ Εθνικής, απέκτησε ο ΟΦΗ! Ο λόγος για το Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος πέτυχε 20 τέρματα με την ομάδα των Τρικάλων και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.
Με συντονισμένες κινήσεις ο ΟΦΗ, απέκτησε το Νίκο Κουσκουνά και ο 29χρονος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.
Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή, ένα μεγάλο σκόρερ!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, βγαίνει τα τελευταία 4 σερί χρόνια πρώτος σκόρερ στις κατηγορίες που αγωνίζεται!
Αρχικά δυο χρονιές πρώτος σκόρερ με την Ελευσίνα στην Γ’ Εθνική και εν συνεχεία άλλες δυο χρονιές σερί πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα!
Συγκεκριμένα, με την Ελευσίνα  πέτυχε 20 γκολ σε 31 παιχνίδια την περίοδο 2013-2014 και 19 γκολ σε 25 ματς την περίοδο 2014-2015.
Ακόμη αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την περίοδο 2015-16 με 18 γκολ σε 31 παιχνίδια και πάλι πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με 20 γκολ!
Ο Κορίνθιος επιθετικος έχει και ένα πέρασμα παλαιότερα από την Σούπερ Λίγκ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αστέρα Τρίπολης (Σούπερ Λίγκ), Φωστήρα, Παναχαϊκή, Κεραυνό Κερατέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκός, Ελευσίνα και Τρίκαλα».
Αμέσως μετά τις υπογραφές και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Νίκος Κουσκουνάς είπε: «Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.
Η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Έπαιξε όμως  μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».
Μιλώντας για το πρωτάθλημα της Football League, υπογράμμισε: «Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Εχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

Ενώ το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Θα τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου