Breaking

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο ΠΑΠΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ NORDICS ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΑΝ .. ΑΓΓΕΛΟΥΣ!

Μικρές ειδήσεις για λίγους..
– Ο Corey Goode σε συνέντευξη του σε αμερικανικό ραδιοσταθμό, είπε πως εδώ και έξη μήνες οι Nordics διαπραγματεύονται στο μέγαρο του ΟΗΕ με τους θρησκευτικούς ηγέτες του πλανήτη σχετικά με το μέλλον των θρησκειών.
Ο Πάπας πρότεινε οι εξωγήινοι να παρουσιαστούν σαν .. άγγελοι και να δημιουργηθεί μια νέα πανθρησκεία με αρχηγό τον ίδιο. Και εδώ είναι που έγινε ο χαμός. Αντέδρασαν οι μουφτήδες, οι αρχιεπίσκοποι οι ραββίνοι κλπ και οι συζητήσεις πάνε λέγοντας..
– Πάλι σύμφωνα με τον Corey Goode, οι Nordics στηρίζουν τον Πούτιν και εγκαινίασαν επαφές με μερίδα του στρατού των ΗΠΑ που αντιτίθεται στην Cabal..
– Ο Βλαντιμήρ Πούτιν εξέδωσε διαταγή προς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του, με την οποία τις εξουσιοδοτεί να καταρρίψουν οποιοδήποτε αεροσκάφος επιτεθεί στην Συρία, ή ακόμα αν κρίνουν σκόπιμο, να κτυπήσουν τις βάσεις ή τις εγκαταστάσεις οποιασδήποτε χώρας, που βρίσκονται παράνομα και χωρίς την άδεια της κυβέρνησης της Συρίας σε συριακό έδαφος..
– Στις ΗΠΑ εξακολουθούν να τρέχουν 5 Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα. Ένα ανήκει στην Αεροπορία, ένα στο Ναυτικό, ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε τρεις ιδιωτικές εταιρείες. Η Ρωσία διαθέτει μόνον ένα Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα..
– Ο The Man Who Knows ισχυρίστηκε πως είναι η δεύτερη φορά που στάληκε (ενσαρκώθηκε) στην Γη και πως την προηγούμενη φορά τον αποκεφάλισε η Cabal. Τώρα όμως είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος, διαθέτει ισχυρά όπλα και έχει «άδεια άνωθεν» να εξοντώσει κάθε μέλος της Cabal. Οι Ρώσοι εντοπίζουν τον «στόχο», του δίνουν τα στοιχεία και αυτός τον εξοντώνει με ακτίνες πλάσματος..
– Επίσης, ο The Man Who Knows, ισχυρίστηκε ότι η εκπομπή «κυμάτων ιάσεως» από τους Agarthians έφτασε σε πολύ ψηλά επίπεδα και αυτό θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από όλους τους ανθρώπους..
– Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, στηρίζει την πολιτική του Πούτιν στην Συρία!
– Η Μέρκελ προτίθεται να θέσει περιορισμούς στην εισαγωγή αμερικανικών προϊόντων στην Γερμανία, σε αντίποινα στις απειλές του Τραμπ ότι θα κάνει το ίδιο στις εισαγωγές γερμανικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ..
Nicos Kastanias
revealedtheninthwave
thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου