Breaking

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Προσοχή, «καίει»: Τα κορίτσια του Naked News σε ένα… ολόγυμνο παιχνίδι μπόουλινγκ! (εικόνες)

nk_2

Την… γυμνή τους αλήθεια έδειξαν στο… φιλοθεάμον κοινό οι εντυπωσιακές παρουσιάστριες του Naked News, σε ένα «πρότζεκτ» διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Αν και η φιλοσοφία του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος είναι γνωστή και συμπυκνώνεται στη φράση «το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να κρύψει», καθώς οι παρουσιάστριες συνηθίζουν -και επιβάλλεται- να λένε τα νέα… γυμνές, σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο και δεν βλέπει κανείς καθημερινά ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις εξ αυτών, να επιδίδονται σε ένα… ολόγυμνο παιχνίδι μπόουλινγκ!
Οι τολμηρές παρουσιάστριες Eila Adams, Whitney St. John, Natasha Olenski και Peyton Priestly, λοιπόν, έκαναν… κατάληψη σε μία αίθουσα μπόουλινγκ στο Τορόντο του Καναδά και «μονομάχησαν» μέχρι τελικής πτώσης για το τέλειο «strike». Η ομάδα των δύο πρώτων πέτυχε μόλις 71 πόντους, ενώ οι αντίπαλοί τους σκόραραν 114 και, φυσικά, κέρδισαν το παιχνίδι.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα κορίτσια που ηττήθηκαν, αναγκάστηκαν να καθαρίσουν όλα τα παπούτσια που διαθέτει το κατάστημα για τους παίκτες του, όταν αφήνουν τα δικά τους, για να παίξουν μπόουλινγκ.
Αναμφισβήτητα, το έργο τους ήταν βαρύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου