Breaking

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Τα fidget spinners είναι του... Σατανά

Αποτέλεσμα εικόνας για fidget spinners

Τα fidget spinners -τα παιχνίδια που έχουν γίνει η νέα μανία μικρών και μεγάλων, και σχεδόν υπνωτίζουν- είναι «του Σατανά», καθώς αναγκάζουν όσους τα παίζουν να σχηματίζουν με τα χέρια τους το «σήμα του διαβόλου».

Αυτό καταγγέλλει ο Χουάν Μαριάνο Αβάλος της Εκκλησίας των Πρώτων Χριστιανών στην Παραγουάη με σχετική ανάρτησή του στο facebook. Στο βίντεο ο πάστορας κρατάει ένα spinner για να δείξει τις διαφορετικές χρήσεις του. Επισημαίνει ότι ο χρήστης δεν μπορεί παρά να σηκώσει τον δείκτη και το μικρό δακτυλάκι, χειρονομία ίδια με αυτήν που κάνουν οι φανατικοί της χέβι μέταλ μουσικής και την οποία αποκαλεί «σήμα του διαβόλου».
Η ανάρτηση-κήρυγμα προκάλεσε, αντί για ανησυχία, «ρεσιτάλ» τρολαρίσματος από τους χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με έναν από αυτούς να επισημαίνει ότι αυτή η σατανιστική χειρονομία δημιουργείται ακόμη και όταν κάποιος κρατάει καφέ.
Ο Αβάλος, όμως, επισημαίνει ότι και μια άλλη στάση του χεριού του χρήστη για να κρατήσει το spinner, αυτή με τον αντίχειρα και τον δείκτη, είναι εξίσου τρομερή, αφού με τα υπόλοιπα τρία δάκτυλα σχηματίζεται το 666.
Τα fidget spinners, τα οποία σχεδιάστηκαν αρχικά για να ανακουφίζουν από το στρες τα παιδιά με προβλήματα συγκέντρωσης, προς μεγάλη ανακούφιση του πάστορα μάλλον δεν θα είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο του Σατανά, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία, οι αναζητήσεις γι' αυτά στο Google και οι 
διαδικτυακές πωλήσεις τους βρίσκονται σε σταθερή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου