Breaking

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ… ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο εκλεκτός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της, ο περίφημος καλλιτέχνης και ανερχόμενο πολιτικό αστέρι, ανακοινώσε τους γάμους του στην Κέρκυρα.

Είναι πλέον γεγονός. Τοπική εφημερίδα της Κέρκυρας δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη, την αναγγελία του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν θα είχε την προσοχή μας και θα του ευχόμασταν και… να ζήσει με πολλούς απογόνους, αν οι πληροφορίες δεν φέρνουν τον κύριο αυτό, που έχει κάψει αμέτρητες θηλυκές καρδιές, να είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας, (αλήθεια τι… κόμμα είναι αυτό ;;;), και ο περισσότερο από όλους προβεβλημένος στα ελληνόφωνα κανάλια της ηλιθιότητας και ότι θα είναι ο ευνοούμενος στις λίστες στις προσεχείς εκλογές.
Να λοιπόν που βρήκαμε τον νέο σωτήρα της χώρας! Να μην ξεχνάμε ότι ο κύριος αυτός ήταν ο πρώτος επώνυμος της χώρας μας που είχε αναγνωρίσει το ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου, θέλοντας το 1997 να δώσει συναυλία μαζί με ένα Τούρκο, τον Μπουράκ Κουτ, στην πράσινη γραμμή ακριβώς την μέρα της επετείου της ποντιακής γενοκτονίας.
Ψηφήστε τον λοιπόν για ένα καλύτερο μέλλον και… όλα καλά.. όλα καλά!!!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr
Ο Σάκης ο φτωχός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου