Breaking

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η απίστευτη μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας που ξεπέρασε την διατροφική διαταραχή της

DIATARAHI

Την απίστευτη μεταμόρφωσή της αφότου κατάφερε να ξεπεράσει την διατροφική διαταραχή της, εξιστόρησε μέσα από φωτογραφίες στο Instagram μια 22χρονη από την Καλιφόρνια.

Η Αναλίζ Μίσλερ ήταν πάντοτε παθιασμένη με την διατροφή και το σώμα της, όμως σταδιακά η συμπεριφορά της άρχισε να θυμίζει εκείνη κάποιου που πάσχει από νευρική ανορεξία. Πριν από πέντε χρόνια, όταν ακόμα ήταν έφηβη, η Μίσλερ άρχισε να αποφεύγει τροφές που θεωρούσε ανθυγιεινές ή παχυντικές, περνούσε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο και μετρούσε μανιωδώς κάθε θερμίδα που έμπαινε στον οργανισμό της.
Το αποτέλεσμα ήταν σταδιακά να μετατραπεί από ένα χαρούμενο και υγιές κορίτσι σε μια νέα γυναίκα που δεν απολάμβανε την ζωή, δεν είχε δυνάμεις και μπαινόβγαινε στα Νοσοκομεία. Η εμφάνισή της μαρτυρούσε όσα περνούσε, καθώς έμοιαζε να έχει αφύσικα χαμηλό βάρος για την ηλικία και το ύψος της.
Ευτυχώς, η Μίσλερ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά της με τρόπους που δεν ξεκαθαρίζει στις αναρτήσεις της. Πλέον φαίνεται υγιής και μας υπενθυμίζει ότι οι μεγάλοι περιορισμοί και οι αυστηρές δίαιτες μπορεί να οδηγήσουν τις γυναίκες σε σκοτεινά μονοπάτια.
H Mίσλερ σήμερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου