Breaking

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ! Τι αποκαλύπτει φωτογράφος για την Γκρέις Κέλι

28. Ιουνίου, 2017 
grace
Ηθοποιός και στην προσωπική της ζωή της ήταν η Γκρέις Κέλι.
Η ομορφιά της, σύμφωνα με όσους τη συναναστρέφονταν, ήταν καθαρά επιφανειακή και η δημόσια εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με τον αληθινό της χαρακτήρα.

Αυτό υποστηρίζει ο πασίγνωστος φωτογράφος γαλαζοαίματων και διασήμων, Ρέτζιναλντ Ντέιβις, στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Η Ζωή μου Φωτογραφίζοντας Βασιλείς και Διάσημους». Σε αυτό, αναφέρει ότι η πανέμορφη πριγκίπισσα ήταν από τα λιγότερο αγαπημένα του πρόσωπα κι από τα πιο δύσκολα για να συνεργαστεί.
grace-kelly-gallery
Μιλώντας στη βρετανική Daily Express, ο Ντέιβις είπε ότι «πέρα από κάθε αμφιβολία, το πιο δύσκολο βασιλικό πρόσωπο που έχω ποτέ φωτογραφίσει ήταν η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό». Πρόσθεσε, μάλιστα, στη συνέχεια, ότι «συμφώνησε μόνο σε ιδιωτική ακρόαση επειδή είχα στο παρελθόν μία ιδιωτική ακρόαση με τη Βασίλισσα. Μετά, όταν της ζήτησα να παίξει πιάνο, ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να παίξει ούτε μία νότα. Κι έπειτα, φυσικά, σήκωσε το καπάκι του πιάνου και παίζει σαν επαγγελματίας πιανίστα». Αυτή, όπως λέει ο ίδιος, ήταν από τις πιο άβολες στιγμές του μαζί της.
Την ίδια στιγμή, ο φωτογράφος αποκάλυψε ότι η Γκρέις δεν ήταν ούτε τόσο πρόσχαρη ούτε τόσο ευτυχισμένη όσο έδειχνε στις δημόσιες εμφανίσεις της. «Όλοι ήθελαν να φωτογραφίσουν την Γκρέις. Ήταν τόσο ελκυστική γυναίκα, γιατί να είναι τόσο υπεροπτική, αλαζονική και περίεργη;».
Princess Grace, Grace Kelly, Prince Rainier
Ο Ντέιβις τόνισε, επίσης, ότι από τις φωτογραφίες ήταν αδύνατο να καταλάβει κανείς τι άνθρωπος ήταν η πριγκίπισσα. Σε αυτές, όπως εξήγησε ο φωτογράφος, το πρόσωπό της είναι χαλαρό και η Γκρέις μοιάζει με ευτυχισμένη μητέρα.
Στον αντίποδα, η αγαπημένη γαλαζοαίματη του Ντέιβις ήταν η αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ, Μαργαρίτα, που πέθανε το 2002. «Ήταν τόσο ζωντανή και είχε αυτά τα όμορφα γαλάζια μάτια. Ήταν πραγματικά η Νταϊάνα της εποχής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου