.

.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Αυτοπεποίθηση: Ο δρόμος προς την ευτυχία

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτοπεποίθηση
Ένα από μεγαλύτερα βάρη που φέρει ο άνθρωπος στο δρόμο του προς την ευτυχία, είναι η μειωμένη αναγνώριση των δυνατοτήτων που φέρει ως ιδιαίτερο πρόσωπο..
Το γεγονός αυτό λαμβάνοντας υπόψιν πως οι άλλοι καταλαβαίνουν μόνο αυτό που τους δείχνουμε, στερεί πολλά από την καθημερινότητα εκείνων που το βιώνουν. Όταν η κατάσταση αυτή  είναι  μόνιμη, αποτελεί ένα καθημερινό κουραστικό παιχνίδι μιας και εκείνος που τρέχει  μέσα στον τροχό των εμποδίων, μόνο τυχερός δεν είναι.

Παρ’ όλα αυτά  βρέξει χιονίσει, πατάς και ξαναπατάς τα ίδια σου τα βήματα, τραυματίζοντας το εύθραυστο  πάτωμα με ιδρώτα… Εάν καταφέρεις να σπάσεις μερικά από τα εμπόδια που βρίσκονται μέσα στον κύκλο της ζωής σου τότε ναι! είναι αρκετό. Εστιάζοντας σε αυτό λοιπόν  ως «ικανότητα», θα αποτελέσει μια  σημαντική αρχή ώστε να μπορέσεις  να πας παρακάτω. Το καλύτερο για τη ζωή σου, είναι  να  μπορείς να κατευθύνεις σωστά τον εαυτό σου, ώστε να οδηγηθείς προς την έξοδο... 

Εκείνες τις στιγμές επαναπροσδιορισμού του εαυτού σου, στο διάλειμμα που κάνεις για να πάρεις τα πάνω σου, αντικρίζεις καταπρόσωπο λεκέδες που ως τώρα σαν να μην είχες παρατηρήσει στα σανίδια της σκηνής που έπαιζες. Όταν γύρω μας όλα τρέχουν... η υπόθεση γίνεται  δυσκολότερη, κυρίως σε ότι αφορά το ξέπλυμα των καλά  βυθισμένων σκέψεων…

Καθώς η αυτοπεποίθηση αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα εφόδια στη ζωή του ανθρώπου, χρειάζεται και την κατάλληλη φύλαξη προς αποφυγή τυχόν απωλειών. Το πιο χαρούμενο και λαμπερό περιδέραιο, αυτό που φωτίζει το πρόσωπο και την ψυχή είναι το θάρρος!
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...