.

.

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ-ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

LONDINO2

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι έχει να κάνει με ένα αιματηρό περιστατικό στη Γέφυρα του Λονδίνου, μετά από αναφορές «ενός φορτηγού που πλήττει πολλούς ανθρώπους εκεί και τους έχει ποδοπατήσει», αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.
Αστυνομικά αυτοκίνητα, ασθενοφόρα και ελικόπτερα έχουν φτάσει στη σκηνή της επίθεσης, σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις αυτοπτών μαρτύρων στο Twitter.Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες αφού βεβαιωθεί ότι είναι «ακριβής» η υπόθεση, μετά από τα μηνύματα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι υπήρξε κάποιος επιτιθέμενος με ένα μαχαίρι και πυροβόλο όπλο που ακούστηκε στην περιοχή.
LONDINO12

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτόπτες ισχυρίστηκαν ότι είδαν- μεταξύ ενός και τριών επιτιθεμένων- να πηδούν έξω από το φορτηγό αφού έπληξαν τους ανθρώπους και προχώρησαν σε μαχαιρώματα.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στη γέφυρα, ανέφερε το BBC. Δεν ήταν αμέσως σαφές πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί.

LONDINO13

φωτο εξωφυλλου: Aπό daily mail
lon1 lon2 lon3

LONDINO11


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...