Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26, Κόρινθος 201 00

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26, Κόρινθος 201 00

.

.

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Να και οι δύο τρομοκράτες που «έσπειραν» τον θάνατο στη Γέφυρα του Λονδίνου!!!

….τα διαβατήρια τους τα είχαν στην κωλότσεπη αυτή την φορά ή τα έχασαν κατά λάθος στο φορτηγάκι;;;
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο τρομοκρατών του περασμένου Σάββατου που έσπειραν τον θάνατο και χάος στη Γέφυρα του Λονδίνου!!!
Ιδού οι δύο «τυχεροί γενιοφόροι»,ο Khuram Shazad Butt (27) και ο Rachid Redouane (30) που πήραν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα παρθενάκια που έχασαν την ζωή τους στις 22/5 μετά την απάτη της Αριάννας Γκράντε.
Ο πρώτος τυχερός, γεννήθηκε στο Πακιστάν, και είχε στην κατοχή του ένα βρετανικό διαβατήριο, εδώ και δύο χρόνια ήταν ένας «καλός» γνωστός της MI5, της αγγλικής υπηρεσίας πληροφοριών που έχει εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στα αρχεία της και διαλέγει κατά παραγγελίαν!!! Φυσικά, δεν υπήρχαν οι ενδείξεις ότι τα μουσουλμανάκια προετοιμαζαν μια επίθεση. Ως εκ τούτου, ο Shazad Butt δεν βρισκόταν και σε υψηλή θέση στη λίστα προτεραιότητας των υπαλλήλων ασφαλείας.
Ο Redouane, ο οποίος έχει Μαροκινές και Λιβυκές ρίζες, ήταν τελείως άγνωστος για τις αρχές. Επίσης είχε το ψευδώνυμο Rachid Elkhdar. Σύμφωνα με αυτό το όνομα, ανάφερε το BBC, ήταν έξι χρόνια νεότερος. Και οι δύο άνδρες ζούσαν στο Barking στα ανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας.
KORAKS για τα Κατοχικά Νέα
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...