.

.

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Αυτό που Κρύβεται Πίσω από την ΑΡΝΗΣΗ στον Πλανητάρχη… Έρχεται… !!!

 


ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ…
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ… 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!

«Η θέση της Γερμανίδας Καγκελάριου, Άνγκελα Μέρκελ να παραμείνει δεσμευμένη στην τρέχουσα συνεισφορά του έθνους της στον προϋπολογισμό για την άμυνα του ΝΑΤΟ, αντί να το αυξήσει στο προτεινόμενο 2% του ΑΕΠ, θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται προς την ίδρυση του ευρωπαϊκού στρατού» αποκαλύπτει η ανεξάρτητη Βρετανίδα Ευρωβουλευτής, Janice Atkinson.
Η Μέρκελ δήλωσε ότι την Κυριακή, μετά από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ επέκρινε σκληρά τους συμμάχους του ότι δεν συνεισέφεραν το 2% του ΑΕΠ τους στον αμυντικό προϋπολογισμό του ΝΑΤΟ, ότι οι χρόνοι που οι Ευρωπαίοι Θα μπορούσαν να βασίζονται στους συμμάχους τους για την ασφάλεια τους έληξε και κάλεσε την Ε.Ε. να «πάρει τη μοίρα της στα χέρια της».
Η γερμανική κυβέρνηση δήλωσε τον Μάρτιο ότι ο στόχος του 2% δεν ήταν σταθερός, αλλά κάτι για το οποίο τα μέλη πρέπει να επιδιώκουν, ενώ το Βερολίνο δαπανά σήμερα περίπου 1,2% του ΑΕΠ για την άμυνα.
«Η Μέρκελ λέει στην πραγματικότητα στις ΗΠΑ ότι αυτή και οι σύμμαχοί της δεν πρόκειται να πληρώσουν το δίκαιο μερίδιό τους για εισφορές στο ΝΑΤΟ. Αυτή η στάση κινεί την ΕΕ πιο κοντά στις δικές της ένοπλες δυνάμεις, γεγονός που είναι μια πολύ τρομακτική προοπτική», αναφέρει η Atkinson.
Σύμφωνα με το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η ομιλία της Μέρκελ ήταν ένα παράδειγμα «απελπισμένης ρητορικής» μπροστά στις ομοσπονδιακές εκλογές της Γερμανίας, στις 24 Σεπτεμβρίου, στις οποίες αναζητά την επιστροφή στην εξουσία.
«Σε ολόκληρη την Ευρώπη αυξάνεται ραγδαία το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και η υποστήριξη των λαϊκιστών. Αυτοί είναι οι πραγματικοί φόβοι της Μέρκελ. Προσπαθεί να είναι η ηγέτης ενός αποτυχημένου υπερκράτους, πιστεύοντας ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ. Είναι καταδικασμένη να αποτύχει», δήλωσε ο Atkinson.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Αυτό που Κρύβεται Πίσω από την ΑΡΝΗΣΗ στον Πλανητάρχη… Έρχεται… !!! - Εικόνα1
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Αυτό που Κρύβεται Πίσω από την ΑΡΝΗΣΗ στον Πλανητάρχη… Έρχεται… !!! - Εικόνα2
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Αυτό που Κρύβεται Πίσω από την ΑΡΝΗΣΗ στον Πλανητάρχη… Έρχεται… !!! - Εικόνα3hellasforce.com
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...