.

.

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Σπουδαία μεταγραφή με Κώστα Βελέντζα ο Άγιος Γεώργιος

Σπουδαία μεταγραφή με Κώστα Βελέντζα ο Άγιος Γεώργιος


Ίσως τη σημαντικότερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο Άγιος Γεώργιος, καθώς απέκτησε τον Κώστα Βελέντζα, που έμεινε ελεύθερος από τον Παννεμεατικό.
Ο πολύπειρος αμυντικός, μετά από μια πολύ θετική παρουσία στην ομάδα της Νεμέας, την οποία βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία και παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ήταν καταλυτικός για το σύλλογο.
Ο Κώστας Βελέντζας με δηλώσεις του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον Παννεμεατικό, ενώ σχολίασε και την επιλογή του, να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιο Γεώργιο.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου την περασμένη χρονιά στον Παννεμεατικό.
Τη διοίκηση, τους προπονητές μου, τον κόσμο της Νεμέας που με έκανε να αισθανθώ δικός τους άνθρωπος και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους είχα υπέροχη σχέση, τόσο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.
Και φυσικά ευχαριστώ το Δημήτρη Μανωλάκη για την επιβεβαίωση όλων αυτών που είχα στο μυαλό μου τόσα χρόνια, για την ομάδα και την περιοχή.
Τέλος εύχομαι στην ομάδα από την επόμενη κιόλας μέρα να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και ο Παννεμεατικός να βρεθεί πάλι όσο ψηλά του αξίζει.
Φεύγω από την ομάδα έχοντας να θυμηθώ μόνο καλά πράγματα και έχοντας κάνει πολλούς νέους φίλους.
Πάω σε μια ομάδα η οποία λειτουργεί σε οικογενειακό κλίμα, ενώ παράλληλα είναι οργανωμένη και κάνει βήματα εξέλιξης συνεχώς.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του πατέρα Παύλου και φυσικά του Γιάννη Χόντια, ο οποίος εκτός από κουμπάρος μου, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα, παίζοντας ως συμπαίκτες στο παρελθόν.

Επίσης σημαντική είναι η παρουσία παικτών, που εκτός από καλά παιδιά είναι και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές».
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AMNAwebTV

Loading...